Sara Carbonero pren una decisió posant en perill la seva pròpia salut

La model i influencer passa uns dies a Corral d'Almaguer al costat de la seva família

Imatge d'arxiu de Sara Carbonero
Sara Carbonero ha marxat de vacances al poble de la seva família, Corral d'Almaguer | Cedida

Sara Carbonero torna a ser notícia per la seva última decisió, i és que en mig dels rebrots per coronavirus ha decidit tornar a passar uns dies al seu poble de naixement, Corral d'Almaguer, a Castella-La Manxa, que precisament aquests dies ha informat d'un brot de Covid-19. 

El Conseller de Sanitat del govern de Castella-La Manxa, Jesús Fernández Sant, va anunciar aquest cap de setmana que s'havia detectat un nou brot de coronavirus en aquesta localitat de la província de Toledo, originat en un àpat al qual van acudir unes 30 persones

De moment, amb dades del passat divendres, 24 de juliol, tretze dels assistents a la festa havien donat positiu per Covid-19, onze d'ells veïns del municipi i dos més que no hi resideixen habitualment. 

El sorprenent de la situació és que Sara Carbonero va anunciar que es trobava al poble dels seus avis un dia després que s'informés del brot de coronavirus, amb el perill que això pot suposar per a la seva salut i la de la seva família.

Sara Carbonero torna al seu poble per reviure la seva infància

De moment, però, no hi ha constància que la periodista hagi tingut contacte amb els positius o que estigui fent quarantena. On sí que se l'ha pogut veure és asseguda en una cadira que li ha portat molts records, ja que segons ella mateixa va explicar a les xarxes socials, és una cadira amb molta història, «on dormia amb la meva mare quan era un nadó».

Cal recordar que Sara Carbonero i Iker Casillas acostumen a dividir les seves vacances d'estiu, de manera que puguin visitar el poble d'ella, a la província de Toledo, però també puguin viatjar uns dies al poble de l'exporter del Reial Madrid, a la província d'Àvila.

Així, els seus fills, Martín i Lucas, poden gaudir de tota la seva família encara que sigui només uns dies, ja que durant la resta de l'any, els compromisos professionals dels seus pares i el curs escolar els fa més difícil visitar els seus avis, tiets i cosins.


Comentaris

envia el comentari