Dani Rovira en una imatge d'arxiu

Dani Rovira explica amb tot detall com es va descobrir el càncer que pateix

L'actor ha explicat la seva experiència en una nova entrevista

Dani Rovira continua amb el seu tractament contra el càncer  després d'haver anunciat que els limfomes havien desaparegut, però que els metges havien recomanat continuar la quimioteràpia amb sessions de radioteràpia per precaució. 

Segons ell mateix va anunciar a les xarxes socials, havia de fer 18 sessions de radioteràpia contra el limfoma de Hodgkin, l'últim pas de la seva lluita contra aquesta malaltia abans de recuperar la seva vida normal i poder continuant treballant. 

Ara, l'actor ha parlat en una entrevista amb Cadena Ser on ha parlat de com ha estat la seva experiència amb el càncer i com va descobrir que patia la malaltia. 

Explica com va descobrir la malaltia i com ha viscut els tractaments

Segons Rovira, «va notar un bony sospitós al damunt de la seva clavícula esquerra que anava a més. Un parell de metges amics meus em van dir que si en una setmana no havia marxat, que anés a mirar-m'ho a un hospital... Havien passat dos dies des que es va decretar l'estat d'alarma».

Va ser llavors quan els metges li van dir quina malaltia estava patint i quan va començar els tractaments per curar-se. «Arribava a l'hospital a les nou del matí, em treien sang per veure com tenia les defenses. A partir d'aquí, al laboratori em feien uns xarops i quatre bosses de químio  intercalades amb bosses de sèrum i algun altre medicament. Un litre i mig que t'injecten en vena, entraves a les 9.00 hores i sorties a les 15.30 hores», ha explicat. 

Però ara que ja ha acabat la quimioteràpia, Dani Rovira ha començat les sessions de radioteràpia, i també ha explicat com són aquestes sessions: Segons ell, l'agafen a un llit metàl·lic amb una espècie de motlle que s'enganxa des del pit fins a la cara. «Està molt ajustat a la cintura, gairebé no pots ni engreixar-te ni aprimar-te. Quan et donen la ràdio hi ha un llit metàl·lic que es diu accelerador, t'enganxen amb aquest motlle perquè la radiació vagi exactament on ha d'anar. Fa 30 anys era una espècie de llançaflames i ara és molt concret. Són 10 minuts que no puc ni empassar», ha explicat.

Dani Rovira rep el suport dels seus amics i seguidors

L'actor malagueny ha reconegut també que durant tots aquests mesos ha rebut molts missatges de suport per part dels seus amics i familiars, companys de professió i dels seus seguidors a les xarxes socials.

«Va haver-hi un missatge que es va fer viral que va ser que 'sempre demostrem afecte als nostres artistes quan moren, ara que Dani està en la seva lluita demostrem-li abans que aquesta lluita acabi'. Està escrit que sembla abans que mori», va bromejar el còmic.