Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio reconeix que ja no hi ha passió i que el nou fill no arribarà

Lequio ha deixat clar els camins pels quals avançarà el romanç

Alessandro Lequio és el col·laborador més incisiu de la televisió actual. Reconvertit en tertulià de crònica social després de molts anys sent ell el protagonista de les crítiques, el comte ara no en calla ni una.

De fet, quan pren la paraula, al plató d'El Programa de Ana Rosa ja tremolen, davant la por del que pot dir. És cert que Lequio verbalitza el que molts pensen i no s'atreveixen a dir, però el seu to i llenguatge són força feridors.

Alessandro Lequio al carrer
Alessandro Lequio, col·laborador polèmic i estrella de la televisió | GTRES

A més a més, l'exparella d'Ana Obregón és famosa per les seves fòbies personals a determinats personatges. Així doncs, per a ell no hi ha gaires grisos i les seves opinions són fermes i inamovibles.

I a sobre, si per desgràcia, li caus malament a Lequio i participes en un 'reality', tindràs el més crític de la cadena atiant-te dia sí i dia també.

Lequio revela el que passarà en un futur amb la passió

Alessandro Lequio ha estat durant moltes setmanes molt crític amb una de les parelles del moment, la formada per Anabel Pantoja i Yulen Pereira. 

Supervivientes ha tingut com a trama principal aquest festeig, del qual se n'ha parlat fins a l'avorriment. I més tenint en compte que tots dos protagonistes, no brillen precisament pel seu carisma i moments estel·lars davant la càmera.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Alessandro Lequio, molt crític amb la parella de moda | Mediaset

Si no guanya Anabel, després del que han espremut la seva relació per donar-li més vídeos i contingut que a ningú, és per fer-s'ho mirar. Sigui com sigui, i després de moltes setmanes, el professional de l'esgrima olímpic i la 'influencer' s'han fet 'parella' de manera oficial.

Però, ha estat proclamar-lo als quatre vents i expulsar Yulen, que ja és a Espanya. Aquí, el supervivient està descobrint que a la seva família no li fa gaire gràcia aquest idil·li televisiu. De fet, el seu pare ja l'ha animat que reprengui la preparació per a les Olimpíades mentre que la seva mare, molt crítica amb Anabel, ara es mou entre dues aigües.

Yulen confessa estar enamorat d'Anabel, però és cert que la seva relació ha estat més aviat tediosa i gens animada. Aquí és on Lequio veu clarament un engany per part de la parella, que hauria jugat al romanç per plantar-se a la final.

Alessandro ja va alertar que Yulen, després de banyar-se nu amb la seva noia, va sortir de l'aigua tan campant, sense cap mena de «reacció física». Ara incideix de nou en el tema.

«Qualsevol home, a primera vista, sent més atracció cap a una dona com Mariana que cap a Anabel. Aquesta és la primera mentida del noi i ara Mariana ens ha d'aclarir si experimentava reaccions amb ella o estava tan flàccid com amb Anabel», opinava el col·laborador.

Lequio parla sobre la vida íntima que ha escandalitzat els seus companys

Lequio té força informació i la va dosificant en les seves intervencions. Assegura que «fins que va conèixer Omar, Anabel ha tingut una vida sexual anecdòtica i gairebé inexistent. Tots hem sentit que el poc sexe que havia tingut va ser amb els amics de Kiko Rivera».

A més a més, coincideix amb l'opinió de Marta Peñate,  en què la parella no té futur «per clara incompatibilitat al llit».

Tot i això, Beatriz Cortázar considera que Yulen sí que està enamorat «perquè ve d'un món irreal, d'una situació límit. S'ha de recuperar, adaptar, menjar... i veurem, el dia a dia no és tan bonic i veurem què passa quan comencin les distàncies geogràfiques».

Lequio no es creu per res les intencions de Yulen. «Si ha fet tot això per poder finançar el seu somni olímpic, inclosa Anabel, ho considero fins i tot d'aplaudiment», matisava.

La seva teoria també defensa que Yulen primer es va fixar en Mariana i que a Anabel li agradava Ignacio de Borbón «i després es va acomodar a Yulen com a segon plat. Aquests dos ens han regalat la versió 'milf' d'El lago azul i aquestes coses acaben en la platja».