Jorge Javier Vázquez espantat.

'Supervivientes' ja sap quin serà el fitxatge estrella de la seva pròxima edició

Surt a la llum el fitxatge estrella de 'Supervivientes 2023'

Supervivientes es troba a la seva recta final i només estem a dues setmanes de conèixer el guanyador de l'edició del 2022.

Des que el 8 d'abril s'iniciés aquesta nova entrega del reality de Telecinco, la cadena ha sabut enganxar l'audiència. Ho ha fet amb les diferents trames que hi ha hagut al llarg del concurs als Cayos Cochinos.

La més especial i seguida pels espectadors ha estat la de la relació entre Yulen Pereira i Anabel Pantoja. També les diverses disputes que ha tingut Kiko Matamoros amb alguns dels concursants.

'Supervivientes' té clar quin serà el seu fitxatge el 2023

Cada any, Supervivientes intenta superar-se i aconseguir un càsting cada cop més atractiu. Així ho volen perquè l'audiència segueixi confiant en un programa que s'ha erigit en un dels més importants per a Telecinco.

El cas és que des de Bulldog TV, la productora de Supervivientes, sempre han posat el focus en els col·laboradors de Sálvame. Molts ja han passat pel reality de supervivència, com ara Chelo García Cortés, Canals Rivera o Rafa Mora, entre d'altres.

Però hi ha un col·laborador que a la productora se li està resistint i desitjaria que en la següent edició del reality acabi acceptant la proposta d'embarcar-se en l'aventura de la seva vida.

Aquest dimecres, en Sálvame, els rumors corrien com la pólvora. Gràcies a Kiko Matamoros, que acaba de tornar de l'illa després de ser expulsat davant de Marta Peñate, ha sortit la bomba de l'any.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros ha amollat la bomba en ple directe. | Catalunya Diari

Un col·laborador de Telecinco dona la notícia bomba en ple directe

L'ex de Makoke té molt bona relació amb la productora que el va fitxar per concursar a Supervivientes 2022. Sap ben certament que tenen l'ull posat damunt un dels col·laboradors més veterans que habita al món Telecinco.

De bon tros, Kiko Matamoros ha amollat una notícia bomba que versa sobre el seu amic, el sempre polèmic i incisiu Kiko Hernández. Segons ha deixat clar el col·laborador, la seva entrada en Supervivientes ha estat una mena de «trampolí» perquè el seu amic i la productora del concurs puguin arribar a un acord.

«Tu creus que l'any que ve podria anar jo?», li ha preguntat Kiko Hernández a Matamoros després de debatre els secrets del seu concurs a Supervivientes.

El recentment expulsat dels Cayos Cochinos li ha somrigut amb una mirada que ho deia tot i li ha respost el següent: «Tu hauries d'anar l'any que ve», ha dit a Kiko Hernández.

Kiko Hernández és l'escollit per participar en la següent edició

Alhora, el col·laborador de Sálvame ha anat un pas més enllà. Ha ofert una informació que ningú no sabia i que té molta relació amb la productora del concurs. «Estan molt interessats que vagis l'any que ve», ha observat de manera directa el col·laborador en ple directe.

Després d'escoltar les paraules de l'exconcursant de Supervivientes, Kiko Hernández no creia el que acabava de passar i li ha preguntat: «De veritat?», li ha dit amb cara de sorpresa.

«Series la preferència absoluta per completar el càsting», li ha contestat Matamoros a Kiko Hernández. Sense sortir de la seva estupefacció, Kiko Hernández ha saltat de la seva cadira com un ressort i ha mirat de sobte al lloc de direcció on es trobava Alberto Díaz. «Alberto, l'any que ve me'n vaig a Supervivientes», li ha dit amb un somriure que reflectia la seva satisfacció després d'uns segons d'incredulitat.