Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Àlex Adrover amb corbata davant d'un fons d'ampolles, amb una il·lustració de platja i un signe d'interrogació vermell.

Álex Adrover, de 'La Moderna', sorprèn en revelar què està fent aquest estiu

L'actor que forma part de l'elenc de 'La Moderna' ha mostrat a les seves xarxes el moment tan especial que ha viscut

Álex Adrover, conegut pel seu paper de Mario a la sèrie La Moderna, acaba de ser el centre d'atenció aquest estiu. I tot perquè el mallorquí, parella de la també actriu Patricia Montero, ha compartit amb els fans una cosa molt especial.

Exactament, Álex Adrover ha adonat els que segueixen en xarxes com està gaudint dels primers compassos de la temporada estival. I, en fer-ho, segur que ha desfermat l'enveja de més d'un.

Posat d'Álex Adrover com a nou fitxatge de La Moderna de La 1
Álex Adrover forma part de l'elenc de 'La Moderna' | RTVE

Álex Adrover, de La Moderna, comença l'estiu entre feina i gaudi

Álex Adrover ha publicat ara diverses fotografies al seu perfil d'Instagram on se'l pot veure gaudint i treballant simultàniament. I és que ha estat col·laborant amb la marca de ginebra Larios, específicament en la seva iniciativa titulada Atardeceres Larios.

En aquestes imatges, l'actor es mostra a la capital de la Costa del Sol. Allà, ha tingut l'oportunitat de conèixer el lloc i degustar la beguda Aigua de Màlaga, de la firma esmentada. Tot mentre ha pogut gaudir del concert de Café Quijano.

Àlex Adrover assegut en una estructura blava i blanca al costat del mar, sostenint una copa de vi i gaudint del paisatge. Post d'Instagram el 8 de juliol de 2024
Álex Adrover ha viscut una experiència màgica | Instagram, @alexadrover

Al costat d'aquestes instantànies, Àlex també ha compartit un missatge que reflecteix la seva filosofia de vida. Ha escrit: “Fa temps que vaig entendre que per esprémer la vida al cent per cent era imprescindible saber gaudir com ningú dels petits plaers que es creuaven al meu camí, això és la bona vida. Capvespres Larios m'ho va posar fàcil: un còctel d'aranja anomenat Aigua de Màlaga, amb el sabor suau de Larios, envoltat de bona gent, posta de sol, amb la meva Mediterrània de fons, i concertada”.

L'esmentada cita és una proposta que ofereix experiències úniques a terrasses mediterrànies, combinant la bellesa dels capvespres amb la música en viu i el sabor de la ginebra Larios. Aquest esdeveniment no només s'ha dut a terme a Màlaga, sinó que també ha tingut edicions a altres ciutats com Alacant. Urbs que han acollit concerts d'artistes reconeguts i han creat un ambient màgic i relaxat per a tots els assistents.

Álex Adrover descobreix un altre pla especial d'aquesta temporada

Però l'estiu d'Álex Adrover no ha estat només feina. L'actor també ha mostrat moments íntims i familiars a les seves xarxes socials.

En concret, ha compartit una publicació de la parella, Patricia Montero. Amb aquesta ha mostrat als seus fans que també ha tingut oportunitat de gaudir del bon temps i del mar al costat d'ella. Això ha servit per evidenciar una vegada més l'amor i la felicitat que comparteixen.

A més de gaudir-ne, Àlex i la seva noia han estat dedicant temps al seu negoci, la comunitat Yogimi, una iniciativa que busca promoure el benestar i el ioga. Aquesta combinació de treball i gaudi, juntament amb la seva dedicació a la família i als seus projectes personals, diu molt. Destaca com equilibra la vida professional i personal.

Per tant, el mallorquí ha demostrat que sap com aprofitar al màxim cada moment de la temporada. Aquest equilibri entre treball i plaer és, sens dubte, un exemple de com viure plenament la vida i gaudir de cada instant.

Per als fans de La Moderna, seguir les seves aventures estiuenques a Instagram és una forma de connectar amb ell fora de la pantalla. I també apreciar els petits plaers que ell té.