Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lamine Yamal amb una samarreta d'entrenament i Kiko Matamoros amb vestit, amb un globus de diàleg buit sobre el cap de l'home.

Lamine Yamal rep un missatge cridaner de Kiko Matamoros en un moment clau

Kiko Matamoros felicita Lamine Yamal a xarxes socials per un tema que no té res a veure amb el futbol

Lamine Yamal és la jove promesa del futbol espanyol. Amb només 16 anys, s'ha convertit en una figura clau per a la Selecció Espanyola a l'Eurocopa. Fa un mes, va haver de deixar la vida a Barcelona per posar rumb a Alemanya i disputar la competició europea.

Això comportava que havia de deixar de banda els seus estudis, ja que en tenir tan sols 16 anys, continua estudiant. Estava a la recta final del curs de quart de l'ESO. Tot i això, Lamine Yamal tenia clar que volia continuar estudiant mentre estigués concentrat amb la Selecció Espanyola.

Lamine Yamal amb uniforme blau clar, amb les mans al cap en un camp de joc.
Lamine Yamal rep una gran notícia en un moment clau | Europa Press

Per això, hem vist diverses vegades imatges del futbolista estudiant a la seva habitació de l'hotel on està allotjat l'equip. Per això, malgrat ser una de les figures destacades de l'equip, Lamine Yamal ha aconseguit equilibrar la carrera esportiva amb els estudis.

Tot i estar en plena concentració amb la Selecció Espanyola, el jove futbolista ha trobat temps per complir amb les seves responsabilitats acadèmiques. Va realitzar els seus exàmens finals en línia, assegurant-se de no deixar caps solts en la seva educació. Aquest compromís amb la seva formació personal és un exemple per a molts joves que busquen triomfar a l'esport sense descuidar els seus estudis.

Aquesta dualitat entre els estudis i el futbol ha cridat l'atenció de molts dels seus seguidors. Sobretot, perquè és una situació molt curiosa, que mai no s'havia donat anteriorment. Sobre això, Kiko Matamoros s'ha pronunciat en xarxes socials.

L'inesperat missatge de Kiko Matamoros a Lamine Yamal

Kiko Matamoros va utilitzar el seu perfil de X per enviar un missatge de felicitació a Lamine Yamal. "Enhorabona a Lamine Yamal, que ha aprovat quart de l'ESO. Acaben de comunicar-s'ho", va escriure Matamoros.

Aquest missatge va sorprendre a molts, no per la felicitació en si, sinó de moment elegit per fer-ho.

Lamine Yamal estava celebrant l'èxit de la selecció de la nit anterior, que va aconseguir passar a la final de l'Eurocopa. A més, el jove futbolista va ser la figura més destacada del matx, acaparant totes les portades de la premsa l'endemà.

La publicació de Kiko Matamoros no va passar desapercebuda. Molts dels seus seguidors van comentar sobre la notícia, alguns mostrant la seva sorpresa, ja que l'èxit acadèmic de Yamal s'havia anunciat prèviament.

Tot i això, Kiko Matamoros va respondre a aquests comentaris, aclarint que li van confirmar la notícia dimecres al matí.

Per aquest motiu, Lamine Yamal devia estar més content que mai. El futbolista del Barcelona va poder celebrar els èxits acadèmics i professionals pràcticament alhora.

No hi ha dubte que aquesta notícia ha arribat en un moment crucial per a Lamine Yamal. Ara mateix, té una gran pressió per l'Eurocopa i està totalment enfocat al partit decisiu.

Per tant, rebre una notícia així és un reconeixement que segur reforça la seva moral i autoestima per afrontar aquesta recta final.

Segurament, es mostrarà molt més confiat al camp i podrà oferir un altre gran partit a la final de l'Eurocopa davant d'Anglaterra.