Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La imatge mostra dues dones desenfocades al fons, amb un text a la part inferior que diu "Sueños de Libertad" i una icona d'un metge a la cantonada superior dreta.

'Sueños de Libertad' revoluciona Antena 3 divendres que ve amb una falsa malaltia

'Sueños de Libertad' deixarà els espectadors perplexos quan algú descobreixi la veritat sobre l'estat de salut

Aquest divendres, Sueños de Libertad tornarà a Antena 3 amb un capítol ple de girs que prometen mantenir els espectadors enganxats als seients. En concret, a l'episodi de demà, es Revelarà una de les grans mentides de la sèrie: Maria no està malalta.

La jove protagonista ha estat fingint estar dolenta per amagar una altra mentida encara més gran. Però la seva farsa serà descoberta per un altre personatge important de Sueños de Libertad. I aquest es debatrà entre explicar la veritat o tapar el que està passant.

Una dona i un home estan drets a l'aire lliure, tots dos amb expressions serioses. La dona, amb cabell fosc i curt, porta un vestit vermell amb botons negres i té els braços plegats. L'home, amb cabell curt i canós, vesteix una camisa blava i pantalons grisos, i té les mans als malucs. Estan en un entorn natural amb vegetació i un edifici de fons.
'Sueños de Libertad' destaparà l'última mentida de María | Atresmedia

Sueños de Libertad: un gir inesperat amb la malaltia falsa de Maria

Sueños de Libertad ha mostrat que, des de fa dies, Maria ha estat enganyant Andreu fent-lo creure que estan esperant un fill. No obstant això, després de descobrir que no estava embarassada, va decidir fingir una grip per evitar la intimitat amb ell i que no sabés la veritat.

Aquest divendres, el seu engany de salut quedarà al descobert, ja que Jaume coneixerà que ella no està malalta, posant en perill totes les seves mentides. Aquest descobriment podria provocar una sèrie d'esdeveniments que canviarien el curs de les trames principals de la sèrie. I és que si el doctor decideix comunicar la veritable situació a Andreu, el matrimoni podria acabar saltant pels aires.

Jaume de cabell canós i barba, vestit amb vestit i corbata, assegut davant d'un llum groc encès. Captura de 'Somnis de llibertat' el 16 de maig de 2024
'Sueños de Libertad' farà que Jaime descobreixi la veritat | Atresmedia

Tot i això, caldrà esperar a demà per veure quina decisió pren el marit de Marta. Això sí, sigui la que sigui, portarà conseqüències.

Sueños de Libertad: més avenços del lliurament de demà

A més del gran gir en la història de Maria, el capítol de divendres ens portarà diverses trames paral·leles que afegiran més tensió i emoció a Sueños de Libertad. Per exemple, Begoña, després del contratemps viscut per la seva mare, decidirà que el millor és que aquesta torni a ser ingressada. Aquesta decisió no serà fàcil i comportarà molts conflictes familiars.

Fotografia de Natalia Sánchez amb els cabells moguts pel vent a Somnis de Llibertat a Antena 3
Begoña prendrà mesures després del que ha passat amb la seva mare | Atresmedia

Tot alhora que Andrés començarà a sospitar que el seu germà està darrere del que li ha passat a la familiar de Begoña. Per això sumarà un motiu més per investigar Jesús i descobrir fins on està disposat a arribar per tal d'aconseguir els seus propòsits.

A més, Joaquín, la dona del qual segueix en una complicada relació amb Ernesto, rebrà una trucada que el deixarà perplex. Aquest esdeveniment inesperat podria canviar la seva vida i la dels que l'envolten, afegint un nou nivell de misteri a la trama.

Després de diversos alts i baixos, Marta i Fina decidiran donar-se una nova oportunitat i gaudir del moment tot sol que necessiten. La seva relació ha estat un pilar emocional en la sèrie i la seva evolució promet continuar sent un punt clau en els següents episodis de Sueños de Libertad.

Marta i Fina conversant i estrenyent-se les mans en una botiga decorada amb plantes i productes a prestatges. Captura de 'Sueños de Libertad'
'Sueños de Libertad' seguirà fent passos importants en la relació de Marta i Fina | Atresmedia

Per si no n'hi hagués prou, Damià intentarà acostar-se al seu fill no reconegut, cosa que no serà una tasca fàcil. Aquesta trama explorarà temes de paternitat i reconciliació, oferint moments commovedors i tensos.

L'episodi d'aquest divendres promet ser un dels més emocionants de la temporada. Els espectadors han d'estar atents a cada detall, ja que les revelacions i els girs argumentals estan garantits. Amb tot això, Sueños de Libertad continuarà demostrant perquè és una de les sèries més vistes i comentades d'Antena 3.