Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Peñate amb dessuadora amb caputxa clara en un entorn a l'aire lliure, amb una imatge inserida en un cercle vermell que hi mostra somrient i conversant amb Bosco Martínez-Bordiú, al costat d'un dibuix d'un xumet.

Marta Peñate parla sense embuts sobre el primer fill de Bosco Martínez-Bordiú

Marta Peñate parla amb Bosco Martínez-Bordiú de la possibilitat que sigui pare i decideix buscar-li la parella ideal

Bosco Martínez-Bordiú, ha estat el centre d'atenció a la recent edició de Supervivientes All Stars. Durant un dels episodis, Bosco va tenir una conversa reveladora amb Marta Peñate. Ho va fer sobre un tema que ha despertat l'interès de molts: com seria el primer fill.

La conversa va sorgir de manera espontània mentre els dos concursants preparaven el dinar. Ens van oferir una visió íntima de les expectatives i els desitjos de Bosco per a la seva futura parella i mare del seu primer fill.

Bosco Martínez-Bordiú, Marta Peñate i Olga Moreno asseguts a la platja conversant, amb un fons de vegetació i una estructura de fulles seques. Captura de 'Supervivientes' el 24 de juny de 2024
Bosco Martínez-Bordiú parla amb Marta Peñate sobre la possibilitat de tenir un fill | Mediaset

Aquesta xerrada també va permetre als espectadors conèixer millor Bosco, un home que, malgrat la seva joventut i popularitat, té clares les prioritats. A més, ha deixat clar que cerca una relació basada en la compatibilitat i la felicitat compartida.

Marta Peñate, sempre directa i sense pèls a la llengua, va començar a indagar sobre les característiques ideals de la futura mare del fill de Bosco. La xerrada es va desenvolupar en un to relaxat i divertit, però no menys revelador.

Marta Peñate busca la parella perfecta perquè Bosco Martínez-Bordiú tingui el seu primer fill

En començar a parlar sobre com podria ser el futur fill de Bosco, es van adonar d'alguna cosa. Abans de parlar de la idea de tenir fills, hi faltava un element important: la parella.

Per això, primer van comentar que ha de trobar una parella estable que vulgui endinsar-se al món de la maternitat amb ell.

Marta Peñate no va trigar a prendre la iniciativa i intentar imaginar com seria la parella ideal de Bosco. Segons ella, la futura mare del fill de Bosco hauria de ser una noia “pija”.

Tot i això, Bosco no coincidia del tot amb aquesta idea. Per ell, la parella ideal podria ser una barreja entre hippie i 'pija'.

Captura de Bosco Martínez Bordiú a 'Supervivientes All Stars'
Bosco Martínez-Bordiú revela com seria la seva noia ideal | Mediaset

Aquesta diferència d'opinions va deixar clar que Bosco busca algú que combini el millor dels dos mons: l'elegància i la senzillesa.

Un dels moments més interessants de la conversa va ser quan Marta va preguntar a Bosco sobre el físic perfecte de la seva parella ideal.

Bosco Martínez-Bordiú, amb la seva habitual sinceritat, va confessar que, tot i que el físic pot ser important, no és el que és primordial per a ell. "He tingut experiències en què el físic no ha estat el més important, depèn de la seva personalitat", va declarar Bosco.

Aquesta resposta va mostrar una faceta més madura i reflexiva del concursant, que valora més les qualitats internes que les externes.

Marta va continuar el seu interrogatori preguntant si Bosco preferiria que la seva parella fos simpàtica o més neutral. "Necessites una tia alegre, que et doni vida", li va dir la Marta amb seguretat.

Una dona somrient asseguda a terra d'un bosc, amb una estrella groga penjada en un arbre darrere seu i el logotip de
Marta Peñate busca la noia perfecta per a Bosco Martínez-Bordiú | Telecinco

Bosco, per part seva, va estar d'acord que una personalitat alegre i vivaç seria fonamental per a ell. Aquesta característica, segons Marta, és essencial per complementar la naturalesa tranquil·la i reflexiva de Bosco.

L'última pregunta de Marta es va centrar en si Bosco preferiria que la seva futura parella fos festera o casolana. Bosco, aquesta vegada, va mostrar una preferència clara: una noia casolana.

Tot i això, també va deixar clar que això no significaria renunciar a la diversió junts. "Aniríem de festa junts", va afegir Bosco, subratllant la importància de compartir moments especials en parella.