Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persones desenfocades al fons amb un gràfic de mans després de les reixes i el text "4 Estrelles" a la part inferior.

La 1 confirma que '4 estrellas' ha ficat a la presó una de les protagonistes

Un dels personatges centrals de '4 estrellas' acabarà entre reixes al nou capítol, per les argúcies d'un altre

Aquesta nit, dijous 11 de juliol, La 1 de TVE emetrà un nou i esperat capítol de la seva popular sèrie 4 estrellas. Els fans estan ansiosos per veure'l, ja que l'episodi 218 promet grans sorpreses i girs dramàtics.

El títol de la nova entrega de 4 estrellas és Pasatiempos, cosa que deixa entreveure la complexitat i el suspens que marcaran la vetllada. Això sí, el més significatiu és que una de les seves protagonistes acabarà entre reixes. Ens estem referint concretament a la Blanca, la germana de la Rita.

Fotografia de Dafne Fernández, Belinda Washington i Antonio Molero a la darrera temporada de 4 estrelles
'4 estrellas' sorprendrà amb aquest gir a la trama | RTVE

4 estrellas: Blanca acabarà al calabós

4 estrelles farà aquesta nit que el més destacat sigui que Blanca, un dels personatges centrals, acabi al calabós. Aquest impactant gir es produirà després d'una sèrie d'esdeveniments turbulents en què ella, juntament amb Rita i Marifrán, va aconseguir piratejar el mòbil d'Armando, el seu ex. Tot plegat, en un intent desesperat per obtenir informació crucial.

Elles es van aventurar a cometre aquest delicte, amb l'esperança de descobrir secrets que els permetin finalment deslliurar-se del delinqüent de guant blanc. No obstant això, ell les va descobrir i aquesta nit actuarà. El nouvingut a Vera decidirà prendre mesures i aquestes culminaran amb Blanca sent detinguda i portada al calabós.

Blanca amb expressió seriosa està darrere d'unes reixes, fent servir una brusa de colors. Captura de '4 estrelles' el 4 de juliol de 2024
'4 estrellas' farà que Blanca sigui portada al calabós per culpa d'Armando | RTVE

Un cop a la presó, el mexicà es presentarà amb una proposta que podria canviar-ho tot. Oferirà a Blanca alliberar-la a canvi que ella torni amb ell, prometent deixar enrere el passat. Aquest dilema posarà la dona en una situació extremadament difícil, obligant-la a decidir entre la llibertat immediata o continuar la lluita contra Armando.

Això sí, segons sembla, la germana de la Rita tindrà un as sota la màniga que l'empresari desconeix. El hackeig del telèfon no va ser en va i li permetrà accedir a dades que poden ser la clau per desfer-se'n. Aquests secrets, si són utilitzats correctament, podrien donar-li l'avantatge que necessita per posar fi a la constant amenaça del mexicà i recuperar la vida.

Blanca amb jaqueta groga i bossa blanca està parlant amb Armando en un restaurant elegant. Captura de '4 estrelles'
'4 estrellas' revelarà que l'hackeig del mòbil donarà molt de joc | RTVE

4 estrellas: altres trames destacades pel capítol d'aquesta nit

A més del drama principal amb Blanca i Armando, el capítol de 4 estrellas promet més històries que mantindran l'audiència enganxada a la pantalla. Per exemple, Menchu i Martínez enfrontaran situacions surrealistes i pintoresques en intentar mantenir en secret que estan esperant un fill. La parella haurà d'esquivar així nombrosos obstacles i malentesos, amb Luz i Marta, cosa que afegirà una dosi de comèdia i tendresa a l'episodi.

Marta i Jorge, per la seva banda, faran un pas més cap a un acostament que els permeti reconèixer obertament el que senten l'un per l'altre. I això podria marcar l'inici d'una nova etapa per a ells i per a Pablito, el fill d'ell, que vol la jove Lasierra com si fos la mare.

A més, Àlex continuarà debatent-se entre Bea i la seva fe, una lluita interna que ho ha estat consumint. Aquest conflicte s'intensificarà amb l'arribada d'un superior que complicarà encara més la situació, posant a prova les creences i els sentiments. El capellà es veurà en un dilema davant del qual, com més aviat millor, haurà de prendre una decisió, pel seu bé i pel de la psicòloga.

Captura de '4 estrelles' amb Bea somrient en vestit i bossa negra mirant Àlex amb rostre neutre en caçadora negra
'4 estrellas' complicarà encara més la situació del capellà | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, Desi es veurà embolicada en un seriós problema a causa de les seves noves i controvertides amistats. Les males influències i decisions impulsives la portaran a viure un contratemps que podria acabar amb ella al calabós. Per això, ràpidament haurà de determinar què fer amb la seva vida si no vol tornar a fer-la malbé, ara que l'havia encarrilat pel bon camí.