Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandro Sanz amb cabell curt i barba, amb una gran lletra "N" vermella i un emoji de cara relaxada al fons.

Netflix s'arma de valor i pren una decisió per protegir Alejandro Sanz

Surten a la llum alguns detalls sobre la darrera proposta que ha rebut Alejandro Sanz per part de Netflix

Alejandro Sanz torna a les nostres vides amb una molt bona notícia. Tal com acaba de transcendir, la plataforma de vídeos sota demanda, Netflix, acaba de fer al cantant una proposta molt difícil de rebutjar.

Després de tots aquests anys dedicant-se a la producció i emissió de sèries i pel·lícules, aquesta empresa audiovisual ha decidit prendre un nou camí. Segons les últimes informacions, a partir d'ara apostaran pels documentals relacionats amb cares conegudes de la indústria musical.

Primer pla d'Alejandro Sanz somrient mirant a càmera
Netflix proposa a Alejandro Sanz treure un documental sobre la seva vida | GTRES

Tot i això, i encara que ja s'ha confirmat que un dels protagonistes serà Alejandro Sanz, aquesta empresa ha pres una decisió amb el cantant. Tant és així que des de Netflix han decidit guardar silenci. Una estratègia a què també s'ha unit la productora de l'artista.

Tot i la negativa per part de les esmentades societats a compartir informació sobre aquest nou i esperat projecte, han sortit a la llum més detalls sobre ell. Segons ha transcendit, l'intèrpret de Y si fos ella no serà l'únic protagonista dels documentals musicals esmentats.

A més, Netflix també s'ha posat en contacte amb les promotores i discogràfiques d'Aitana i Melendi per posar-los aquesta proposta sobre la taula.

Netflix opta per guardar silenci en un intent de protegir el nou projecte d'Alejandro Sanz

Tot i que ja han sortit a la llum diverses dades relacionades amb la col·laboració d'Alejandro Sanz i Netflix per tirar endavant el documental, la plataforma ha decidit mantenir-se al marge.

I prova d'això és la resposta que ha rebut El Confidencial Digital. Tot just fer-se ressò de la notícia, l'esmentat mitjà de comunicació s'ha posat en contacte, tant amb aquesta empresa audiovisual com amb les productores dels artistes implicats.

Melendi i Aitana posant en diferents esdeveniments, Melendi amb samarreta rosa i Aitana amb vestit negre.
Aitana i Melendi també estarien inclosos en aquest projecte | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Tot i això, tant Netflix com RFIF Music (productora de Melendi) han decidit no respondre a la seva trucada. Tot i això, des de la productora d'Alejandro Sanz i Aitana han assegurat que “no poden” donar informació sobre això.

A més, des d'Universal Music ha confirmat que avui dia desconeixen si finalment s'ha arribat o no a un acord amb la plataforma de vídeos sota demanda, Netflix.

Si finalment aquest projecte tira endavant, les productores d'Alejandro Sanz i la resta dels artistes involucrats han de prendre una decisió important.

Fotografia oficial d'Alejandro Sanz a 'La Voz'
Si acceptés, la productora d'Alejandro Sanz haurà de prendre una decisió important | Atresmedia

Cadascuna de les companyies haurà de remenar la possibilitat d'elaborar ells mateixos aquests documentals o, per contra, posar aquesta tasca rellevant en mans de terceres persones.

Aquesta no seria la primera vegada que Alejandro Sanz duu a terme algun projecte similar relacionat amb la seva vida i la seva carrera musical. No obstant això, per als seus dos companys de professió, Aitana i Melendi, sí que ho seria.