Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Rosario Mohedano somrient amb els llavis vermells i Kiko Hernández seriós en vestit negre

Kiko Hernández sorprèn en explicar per què no pot denunciar a Chayo Mohedano

Després dels atacs que va rebre en el passat per part de Chayo Mohedano, Kiko Hernández ha decidit contraatacar

Durant una de les últimes emissions de Ni que fuéramos, Kiko Hernández no ha tingut objeccions a parar el transcurs de programa per enviar-li un clar missatge a Chayo Mohedano.

A finals de març de 2023, la cantant no va tenir objeccions a titllar públicament el seu enemic de ser un “maltractador”. Ara, i aprofitat que el seu nom ha sortit a la palestra, el tertulià ha deixat al descobert el motiu pel qual no pren accions legals contra ella: “Sé que estàs sense un duro”.

Muntatge de Rosario Mohedano seriosa amb els cabells recollits, arracades de cèrcol i una caçadora i Kiko Hernández somrient en vestit marró i coll alt negre
Kiko Hernández explica el motiu pel qual no demanda a Chayo Mohedano | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Aquest dimarts, 9 de juliol, Belén Esteban estava explicant una de les trobades més incòmodes que ha tingut els últims mesos amb Olga Moreno. Història en què ha sortit a relluir el nom de Chayo Mohedano.

En aquest moment, Kiko Hernández no ha volgut deixar passar l'ocasió per enviar-li un missatge a la filla de Rosa Benito. O, com ell mateix l'ha batejada “la nena que no canta”:

“Et diré una cosa, escolta'm. Si se t'acudeix dir una altra vegada, a les xarxes socials o on sigui, que soc un maltractador i que t'he maltractat et porto directament als jutjats”.

Kiko Hernández assegut en un sofà blau al set de 'Ni que fuéramos' amb llums de neó i decoracions acolorides. Captura el 9 de juliol de 2024
Kiko Hernández assegura que Chayo Mohedano està sense 'un duro' | Canal Quickie

Visiblement dolgut i enfadat, i després de recordar-li que no té “cap condemna ni una denúncia posada”, Kiko Hernández ha fet un pas més enllà. Tant és que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de posar sobre la taula els problemes econòmics de Chayo Mohedano.

Kiko Hernández revela el motiu pel qual no demana Chayo Mohedano

Segons ha assegurat Kiko Hernández, a pesar de les dures acusacions que va abocar sobre ell Chayo Mohedano, encara no ha pres mesures legals contra ella. I tot perquè és conscient dels problemes econòmics que arrossega actualment:

“S'ha acabat la ximpleria… Perquè sé que estàs sense un duro, sé que tens tres fills i sé que t'has de guanyar la vida com puguis, però s'ha acabat la gilip***. Que tu tens fills i jo també, tu tens una mare i jo una altra”.

Amb aquestes paraules, Kiko Hernández ha aclarit quin és el principal motiu pel qual no pren accions legals contra Chayo Mohedano. I tot i que sap que té moltes possibilitats de guanyar-lo davant de la justícia, també és conscient que el seu esforç seria en va per la delicada situació financera de l'artista.

A més, i després de deixar clar que “s'ha acabat el tema del maltractador”, el col·laborador també ha revelat l'actitud que tenia Rosa Benito cada cop que parlava de Chayo davant ella. “La teva mare reia les gràcies cada vegada que deia alguna cosa teva”, ha assegurat en directe.

Tant és així que, lluny de molestar-s'hi, quan es reunien en un conegut bar a les portes de Mediaset España, li deia: “Haurem fet un 20% d'audiència. Heu donat pals a la meva filla, però n'hem fet un 20%”.

Primer pla de Chayo Mohedano amb cara somrient
Chayo Mohedano va acusar a Kiko Hernández de ser un 'maltractador' | Europa Press

Durant anys, Kiko Hernández i Chayo Mohedano es van dedicar dures paraules en públic. Tot i això, va ser a finals de març quan la guerra entre ells es va recrudir.

En aquell moment, la cantant no va tenir objeccions a carregar contra el productor teatral a les seves xarxes socials: “Aquí teniu el maltractador públic número u. Premiat per maltractar, i en horari infantil, cada dia durant més de 10 anys. Encara sort que tinc professionalitat i ho vaig poder superar”.