Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Gema López i María Patiño somrient

María Patiño assenyala a Gema López per explicar l'episodi més privat de la seva vida

María Patiño deixa clar que confia plenament amb Gema López. Tant és així que li va confiar un dels seus grans secrets

Durant una de les últimes emissions de Ni que fuéramos, María Patiño no ha tingut cap problema a compartir amb l'audiència de Ten una dada relacionada amb la seva vida privada. I per això s'ha vist en la necessitat de posar sobre la palestra la seva gran amiga, Gema López.

A primera hora de la tarda, els col·laboradors d'aquest programa de televisió han comentat totes les novetats relacionades amb Alejandra Rubio i Carlo Costanzia. I per a l'ocasió, han comptat amb la presència de Liz, una de les grans amigues de la influencer.

A la part esquerra, hi ha María Patiño, vestida de negre, mentre que a la part dreta hi ha Liz Emiliano, vestida amb un top rosa. Al centre de la imatge, apareix Carlo Costanzia amb gorra negra i jaqueta fosca. Captura de 'Ni que fuéramos' el 9 de juliol de 2024
María Patiño es queda molt sorpresa amb les confessions de Liz | Canal Quickie

Però el que més ha cridat l'atenció ha estat un petit detall que la convidada ha deixat al descobert sobre el veritable vincle que manté amb la filla de Terelu. Dada que ha aconseguit sorprendre Maria Patiño.

Tal com ha assegurat Liz, es va assabentar que Alejandra estava embarassada perquè ho va veure “publicat quan va donar l'exclusiva”. “Cadascú porta la seva intimitat com li ve de gust”, ha justificat la convidada a continuació.

I malgrat que alguns col·laboradors, com Kiko Hernández, han entès l'explicació que ha donat l'amiga d'Alejandra, María Patiño no ha trigat a qüestionar aquesta decisió. I per això, s'ha posat a ella mateixa com a exemple.

María Patiño i Gema López amb expressions facials diferents, Maria sorpresa i Gema pensativa, en un programa de televisió.
María Patiño assegura que, quan es va casar, ho va comunicar a Gema López | catalunyadiari.com, Mediaset, Atresmedia

La presentadora considera que, si són tan amigues com diuen, són coses que hauria de compartir entre elles. Una cosa que en el seu moment va fer ella amb Gema López:

"El meu casament la sabia Belén Esteban, Mila Ximénez, Jorge Javier Vázquez… Ho sabia la meva família, ho sabia la meva amiga Gema López. Jo vaig fer un xat per a la família i els meus amics i vaig dir: «Em caso»".

María Patiño assegura que va avisar Gema López i la resta dels seus amics que es casava

Durant l'emissió de Ni que fuéramos aquest dimarts, 9 de juliol, María Patiño i la resta de col·laboradors han comentat l'última escapada estiuenca d'Alejandra i Carlo. Viatge que han fet a El Rompido, Huelva, i pel qual no han pagat ni un cèntim.

Tot i això, el que realment ha generat un gran enrenou al plató ha estat la inesperada confessió que ha fet Liz sobre la seva amistat amb la influencer. Tal com ha assegurat la convidada, encara no coneix el xicot de la seva amiga: “No el conec, fa cinc mesos. Ni tan sols sabia que era la seva parella”.

María Patiño asseguda a l'estudi de 'Ni que fuéramos' amb un rètol a la part inferior. Captura el 9 de juliol de 2024
María Patiño considera que Alejandra no confia en Liz | Canal Quickie

A més, no ha tingut objeccions a confirmar que també es va assabentar de l'embaràs d'Alejandra per l'exclusiva d'¡Hola!. I encara que la televisiva ha volgut deixar clar que ella ho considera “normal”, ja que creu que cadascú maneja els seus temps, María Patiño no ha trigat a qüestionar aquesta decisió.

Després de posar com a exemple el que va passar quan ella es va casar, l'amiga de Gema López considera que és “un acte de desconfiança per part d'Alejandra”. “A mi em sembla que Alejandra no es refia de Liz”, ha afegit a continuació.