Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lamine Yamal amb samarreta groga i emoji de cara sorpresa.

Enxampen a Lamine Yamal en una compromesa situació que el farà posar vermell

Les xarxes han revelat una dada sobre el futbolista Lamine Yamal relativa a la seva vida fora del terreny de joc

Lamine Yamal és, sens dubte, l'home de moda. Amb només 16 anys, farà els 17 aquest dissabte 13 de juliol, és el jugador més jove de la selecció espanyola i de l'Eurocopa.

El seu talent i habilitats dins del camp han deixat molts bocabadats. Especialment, després de marcar un gol espectacular a les semifinals contra França, contribuint decisivament al fet que La Roja hagi arribat a la gran final del torneig.

Lamine Yamal amb uniforme blau clar, amb les mans al cap en un camp de joc.
Lamine Yamal ha cobrat protagonisme pel que se n'ha descobert | Europa Press

No obstant això, malgrat el seu meteòric ascens al món del futbol, la seva vida personal ha estat un misteri... fins ara. I és que l'han agafat en una situació que resulta cridanera i, possiblement, en tregui els colors.

Surt a la llum un secret personal de Lamine Yamal

Tot i la seva joventut, Lamine Yamal ha manejat amb aplom la pressió de ser una estrella en ascens al futbol europeu. Amb el seu èxit recent a l'Eurocopa, ha captat l'atenció d'aficionats i experts. Però també dels mitjans de comunicació i del públic.

Encara que se sap poc sobre la seva vida personal, s'ha confirmat que actualment no té parella. Tot i això, la seva activitat en xarxes socials ha aixecat certes celles i ha generat comentaris. Específicament, a X, la plataforma anteriorment coneguda com a Twitter, s'ha revelat un aspecte més personal de la seva vida: la seva interacció amb nombroses noies.

Recentment, un tuit ha cridat l'atenció en mostrar un cop de pantalla dels gestos del futbolista culer en xarxes socials, revelant la quantitat de likes que dona a diverses joves. El tuit que ha descobert aquesta activitat va acompanyat de la frase “Lamine Yamal, no només és bo dins de la pista, també fora”. I és que s'insinua que potser aquest comportament evidencia que té moltes amigues especials.

Les reaccions del públic al gest de Lamine Yamal

Les reaccions a aquesta revelació no s'estan fent esperar. D'una banda, n'hi ha que defensen que Lamine Yamal, igual que qualsevol altre jove, té dret a interactuar en xarxes socials i portar una vida normal fora del camp. Al cap i a la fi, als 16 anys, és natural que els adolescents explorin i es relacionin a través de plataformes digitals.

D'altra banda, també hi ha els crítics. Els que argumenten que, sent una figura pública i un model que cal seguir per a molts joves, hauria de ser més cautelós amb el seu comportament.

Lamine Yamal al camp durant un partit contra el Reial Madrid, amb marcador 1-1 al fons.
Lamine Yamal, estigui o no a les xarxes, està centrat en la seva carrera futbolística | Europa Press

Sigui com sigui, el que és clar és que aquesta situació personal no està afectant en absolut Lamine a la seva feina. Està enfocat a la seva carrera futbolística i concretament a la pròxima final de l'Eurocopa. Una final que espera guanyar, doncs, com ha manifestat, aquest seria el millor regal d'aniversari.