Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubén Torres en una conversa i Laura Madrueño amb els dits junts, Rubén amb camisa clara i Laura amb expressió animada.

L'última confessió de Rubén Torres deixarà a Laura Madrueño sense saber què dir

Rubén Torres ha deixat a tothom absolutament perplex amb el que ha revelat sobre 'Supervivientes'

Rubén Torres, conegut participant de Supervivientes que va quedar segon després de la victòria de Pedro García Aguado, ha tornat a acaparar l'atenció dels mitjans. Aquesta vegada, no per les seves habilitats a l'illa, sinó per una impactant confessió sobre la seva experiència al programa.

Al pòdcast de MTMAD, En todas las salsas, Rubén Torres ha revelat detalls que han deixat a tots, sense paraules. Inclosa la presentadora del format, Laura Madrueño.

Laura Madrueño presentant 'Supervivientes 2023' amb cara d'ensurt
Rubén Torres ha deixat bocabadat a tothom i també a Laura Madrueño | Mediaset

Rubén Torres fa una impactant declaració

Durant els 104 dies que Rubén Torres va passar a l'illa, va experimentar una transformació física significativa. En la seva recent participació en l'esmentat pòdcast ha revelat que “crec que hauré perdut uns 16 quilos” a causa de les dures condicions de supervivència.

Aquesta declaració ha generat gran sorpresa entre els seus seguidors i el públic en general, subratllant la realitat extrema que enfronten els participants de Supervivientes. És més, amb aquesta dada se situa entre els participants que més quilos han perdut al reality, encara que no arriba al rècord. Aquest el té, Juan Miguel, amb 35 quilos, i Rafa Camino, amb 30 quilos.

Captura de Rubén Torres plorant a la palapa de Supervivientes
Rubén Torres ha sorprès amb la quantitat de pes que ha perdut | Mediaset

Tot i això, Rubén ha explicat que, després del seu retorn a la vida quotidiana, ha recuperat “uns sis quilos en poques setmanes”. Segons les seves pròpies paraules, això és perquè "t'infles a menjar i l'efecte rebot no és que mengis més per l'ansietat. El que passa és que el teu cos, com segueix en mode supervivència, qualsevol cosa que mengis el retens".

"Et reté el greix i el sucre. Vaja, tot".

Aquest fenomen, conegut com l'efecte rebot, no només afecta físicament els concursants, sinó que també pot tenir repercussions emocionals. Ell, per exemple, ha admès que ha desenvolupat ansietat per menjar, una seqüela comuna després d'experimentar gana extrema durant tant de temps.

Rubén Torres dona més detalls de la seva vida després de Supervivientes

A banda dels canvis físics i emocionals, Rubén Torres també ha parlat sobre la seva adaptació a la vida després de Supervivientes. A diferència de Blanca Manchón, que va dir que preferia dormir a terra després de l'experiència, ell no. Ha relatat que “això que diuen de dormir a terra jo per res”.

“Jo vaig enganxar el matalàs i de bojos. Sí que és veritat el silenci. A mi m'encanta dormir en silenci i allà des que entres ets tota l'estona amb el soroll de les onades i els ocells”.

Rubén Torres i Chema Martínez conversen a l'estudi amb micròfons davant seu i un rètol de neó a la paret de fons. Captura d''En totes les salses'
Rubén Torres ha parlat alt i clar sobre el seu pas pel reality i les seves conseqüències | Mediaset

Aquesta confessió ha destacat les diferents maneres en què els participants del reality s'adapten a les rutines noves. Tot després de passar mesos en un entorn tan hostil i diferent de la seva vida quotidiana.

A més de les seves declaracions sobre la seva vida després d'aquesta aventura, Rubén Torres, que ha estat en diversos programes televisius, també ha compartit una mica més. Una notícia que ha despertat l'interès dels seus seguidors. Tindrà una cita amb Marieta, la seva companya a l'illa.

Aquesta revelació ha fet sorgir rumors sobre una possible nova història d'amor nascuda al reality. Els romanços que floreixen en entorns tan intensos com aquest concurs solen captar l'atenció del públic i aquesta no n'és una excepció. Per això molts esperen veure com evoluciona la mateixa.