Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fayna Bethencourt amb una samarreta negra parla davant de la càmera, mentre a la cantonada superior dreta es mostra una imatge de Carlos 'El Yoyas' dins d'un cercle vermell i una icona d'una persona a la presó.

Fayna Bethencourt s'arrisca i explica que està fent 'El Yoyas' des de la presó

Fayna Bethencourt ha estat molt clara, al programa 'Código 10' de Cuatro, sobre l'actitud del seu exmarit

Fayna Bethencourt ha tornat a estar a l'ull de l'huracà mediàtic en parlar obertament sobre la detenció del seu exmarit, Carlos Navarro, 'El Yoyas'. Després de molt de temps a la recerca i captura, a causa d'una condemna per violència de gènere, ha estat finalment detingut. I ella no ha dubtat a revelar ara el que ell està fent a la presó.

En una entrevista recent per al programa Código 10, de Cuatro, Fayna Bethencourt ha exposat amb claredat i contundència la seva visió de la situació. Ho ha fet, tot i que sap que això pot suposar encara més odi del català.

Fayna Bethencourt, asseguda en un sofà durant una entrevista a 'Codi 10', amb un rètol que indica el seu nom i la seva relació amb un cas de violència de gènere. Captura de 'Codi 10' el 9 de juliol de 2024
Fayna Bethencourt no ha amagat el que està passant a la presó | Mediaset

Fayna Bethencourt revela el comportament d''El Yoyas' a la presó

Fayna Bethencourt ha estat una veu constant i valenta contra la violència de gènere, especialment després de la seva experiència personal amb 'El Yoyas'. Durant la seva intervenció a Cédigo 10, ha abordat l'última problemàtica que té amb el seu ex: el comportament d'ell a la presó. Així, ha revelat: “Se suposa que la presó ha de servir per reinserir les persones”.

“I perquè hi hagi una reinserció, hi ha d'haver un propòsit d'esmena, un dir “m'he equivocat, ho he fet malament, soc culpable” i no se n'està donant. Carlos no reconeix la seva culpabilitat, segueix atacant-me. Ell no reconeix el que ha fet i veig difícil que hi pugui haver una reinserció i que ell en surti pacíficament dins”.

Muntatge de dues fotos de Carlos Navarro, conegut com 'El Yoyas', una actual i una altra amb el seu aspecte quan va participar al programa 'Gran Hermano'
Fayna Bethencourt ha deixat clar que 'El Yoyas' es considera innocent | Europa Press, Mediaset, catalunyadiari.com

Les declaracions de Fayna subratllen un problema crític: la manca de reconeixement i penediment per part de Navarro. Per això, segons ella, continua atacant-la psicològicament tot i estar entre reixes.

Fayna Bethencourt, una lluitadora incansable

La canària ha estat una guerrera constant en la lluita per la justícia i la seguretat. Per això en la seva intervenció, ha destacat el paper que ella ha jugat en el que ha passat amb el seu ex. I és que ha manifestat: “Això no passa amb altres fugitius condemnats per violència de gènere que avui dia són al carrer i ningú els està buscant”.

“A Carlos se l'ha buscat perquè Fayna Bethencourt n'ha parlat molt. I ha insistit. I ha guerrejat”.

Tot i que la detenció d''El Yoyas' li ha portat certa tranquil·litat, ella ha deixat clar que “per mi això no és el final”. I és que té clar que el seu exmarit, del qual ha relatat la manera com es referia al seu fill, “és venjatiu”.

Fayna Bethencourt critica certs mitjans de comunicació

Un dels punts més contundents de l'entrevista de Fayna Bethencourt ha estat la seva crítica a certs formats televisius, com ara TardeAR. Formats que han ofert el testimoni de Carlos Navarro, després de la condemna i després de la detenció.

En aquest sentit, l'exconcursant de Gran Hermano ha estat contundent: “És donar-li veu. Se li va donar veu com a fugitiu i ara com a pres. No s'hauria de permetre que parlés després de ser condemnat, més encara quan feia maltractament psicològic continuat”.

Fayna Bethencourt, asseguda en un sofà blau, amb una expressió facial de sorpresa, en una entrevista en viu sobre violència de gènere. Captura de 'Codi 10' el 9 de juliol de 2024
Fayna Bethencourt ha aprofitat per carregar contra els que segueixen donant veu al seu maltractador | Mediaset