Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge del plató de 'Grand Prix' i el logotip, Ramón García amb rostre neutre i camisa grisa i Michelle Calvo desenfocada

Una empleada de 'Grand Prix' confessa per què ja no vol treballar amb Ramón García

En aquesta nova temporada de 'Grand Prix' la noia ja no comparteix plató amb Ramón García per decisió personal

El popular programa Grand Prix ha començat la nova temporada. I una vegada més amb Ramón García al capdavant, consolidant la seva imatge com un dels presentadors més estimats de la televisió espanyola.

Tot i això, una absència ha cridat l'atenció dels seguidors del programa: l'actriu Michelle Calvó, que va ser figura destacada a l'edició anterior. La sorpresa i la curiositat dels espectadors han estat tals que ella ha decidit trencar el silenci. Ho ha fet per explicar per què no ha volgut tornar a treballar amb Ramón García.

Fotografia de Ramon García, Cristinini, Vaquilla i Wilbur a la roda de premsa d'El Grand Prix
Ramón García no compta aquest any a 'Grand Prix' amb Michelle Calvó | RTVE

Michelle Calvó explica la raó de no estar treballant a Grand Prix amb Ramón García

Michelle Calvó, coneguda pel seu carisma i el seu talent, va ser una part fonamental de l'èxit de l'esmentat concurs de La 1 la temporada anterior. Tot i això, en la nova edició, que no hi fos, ha generat tota mena de rumors i especulacions. Per aclarir la situació i evitar malentesos, ella ha emès fa uns dies un comunicat a través de les xarxes socials.

En el seu missatge, l'actriu ha dit: “Em preguntàveu si estaré a la nova temporada del meu estimat Grand Prix. Però lamentant-ho moltíssim (i que Murphy existeix) em trobo rodant un projecte que m'impossibilita formar part d'aquesta edició. Trobaré moltíssim a faltar estar amb els meus companys i amb els meus estimats pobles, però no es despistin”.

Wilbur, Elena Furiase, Michelle Calvó, Ramon García, Cristinini i José Mota a la primera semifinal del Grand Prix
Michelle Calvó ha donat explicacions | RTVE

Amb aquestes paraules, Michelle ha deixat clar que la seva absència no és deguda a cap conflicte amb l'equip o amb Ramón García. És tot a causa de compromisos laborals que li impedeixen ser present aquesta temporada. Es troba immersa en el rodatge d'un nou treball, que ja tenia signat, cosa que ha estat la raó principal de la seva decisió.

Michelle Calvó mana un missatge a Ramón García i a la resta de companys de Grand Prix

Tot i no poder participar en aquesta edició, Michelle Calvó no ha volgut deixar d'expressar el seu afecte i admiració cap als seus excompanys. Així, ha afegit: “Els envio tota la sort (que no la necessiten), l'èxit i l'amor a la superfamília del Grand Prix. Us vull i us admiro”.

“Gràcies sempre per estimar-me tant. Ens veiem aviat!”.

Fotografia grupal del segon programa del Grand Prix prix amb Ramón García, Cristinini i Michelle Calvó
Michelle Calvó ha dedicat paraules d'afecte als seus companys | RTVE

Aquest gest demostra la bona relació que manté amb l'equip i el seu agraïment per l'oportunitat d'haver format part d'una de les etapes més reeixides del programa. El seu missatge també suggereix que no tanca la porta a futures col·laboracions amb aquell.

Michelle Calvó i Ramón García prenen rumbs separats

Michelle Calvó ha aconseguit consolidar-se com una de les actrius més prometedores de la televisió espanyola. La seva participació en aquest concurs va ser només una mostra més de la seva versatilitat i talent. Atributs que l'han portat a ser molt estimada pel públic, gràcies a sèries com Desaparecidos, i que la tenen amb una agenda estreta.

Mentre ella està treballant en un nou rodatge, Grand Prix ha estrenat la nova temporada. I ho ha fet, sense assolir xifres d'audiències com l'anterior edició, però igualment sent líder. Un èxit important tenint en compte que el seu rival era Supervivientes All Stars.