Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Home amb suèter verd clar en un set de televisió, amb una imatge circular d'una dona amb ulleres de sol i bufanda rosa a la cantonada inferior dreta.

El comunicat urgent que Antonio Rossi ha llançat sobre la salut d'Isabel Pantoja

Antonio Rossi recorda que Isabel Pantoja només ha suspès un concert i ha explicat quina decisió s'ha pres

Antonio Rossi ha informat el programa Vamos a ver sobre un comunicat urgent emès per Isabel Pantoja i la productora de la seva gira. Aquest comunicat sorgeix en resposta a les especulacions recents sobre l'estat de salut de la cantant i una possible cancel·lació de la gira.

D'acord amb el comunicat presentat per Antonio, Isabel Pantoja i el seu equip legal han deixat clar que les informacions sobre la seva salut són “totalment arbitràries, infundades i allunyades de la realitat”. El text adverteix que aquestes especulacions no només són falses, sinó que també representen un perill per al desenvolupament i la continuació de la gira.

Isabel Pantoja aixecant-se les ulleres a la promo del Hormiguero
Isabel Pantoja ha donat un cop a la taula | Atresmedia

L'equip legal d'Isabel Pantoja ha subratllat que aquestes notícies podrien comportar problemes legals. La raó és clara: els danys morals i econòmics que generen poden ser reclamats judicialment.

"A més del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la mateixa imatge, reconegut i garantit per la Constitució espanyola, amb caràcter general, al Dret espanyol s'estableix que tota persona té dret que es respecti el dret a la intimitat i al caràcter confidencial de les dades referents a la seva salut, ja que ningú hi pugui accedir sense prèvia autorització emparada per la Llei", explica el comunicat.

El comunicat conclou amb una rotunda negació de les afirmacions sobre la salut d'Isabel Pantoja i la possible cancel·lació de la gira. Es reitera que es prendran les accions legals oportunes per defensar-se de qualsevol ingerència o atac patit. La productora i la cantant han assegurat que la gira segueix endavant i que esperen veure tots els seus fans en els pròxims concerts.

El misteriós estat d'Isabel Pantoja

Els rumors sobre la salut d'Isabel Pantoja es van intensificar divendres passat, 5 de juliol. Así es la vida va començar la seva emissió amb una notícia exclusiva que indicava que la cantant havia estat ingressada d'urgència a l'Hospital Reina Sofia de Còrdova per motius desconeguts. Més tard, es va informar que havia estat donada d'alta malgrat el seu “preocupant” estat de salut.

Captura d'Antonio Rossi somrient en un plató de Telecinco
Antonio Rossi ha explicat tot el que sap | Mediaset

Tot i les especulacions, Isabel Pantoja continua demostrant el seu compromís amb el seu públic. El seu darrer espectacle va tenir lloc el 22 de juny passat a Illescas, Toledo, i va ser rebut amb entusiasme pels seus seguidors. La gira 50è Aniversari és una celebració de la seva extensa carrera i una oportunitat perquè els seus fans gaudeixin de les seves cançons més estimades.

La declaració emesa per la cantant i el seu equip ha generat una àmplia reacció tant als mitjans de comunicació com entre els seus seguidors. Molts donen suport a la decisió de l'artista de prendre mesures legals contra els que difonen informació falsa i perjudicial. Els fans han expressat el seu alleugeriment i emoció per la confirmació que la gira continuarà segons el que s'ha planejat.

Primer pla d'Isabel Pantoja somrient amb el cap de costat a la presentació d''Idol Kids'
Isabel Pantoja emprendrà accions legals | GTRES

La situació subratlla la importància de la responsabilitat en la difusió d'informació sobre figures públiques, especialment en temes tan delicats com la salut. Isabel Pantoja continua amb la seva gira, enfrontant els desafiaments amb la determinació i el professionalisme que l'han caracteritzat al llarg de la seva carrera.