Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Víctor Sandoval i Kiko Matamoros en primer pla amb un fons morat i text verd i blanc.

Kiko Matamoros o Víctor Sandoval: la veritat darrere del veto al nou 'Sálvame'

Marta Riesco es pronuncia sobre el veto a Víctor Sandoval després de la seva discussió amb Kiko Matamoros

El món del cor torna a estar en ebullició amb el recent conflicte entre dues de les seves figures més icòniques: Kiko Matamoros i Víctor Sandoval. La periodista Marta Riesco, en una reveladora entrevista, ha donat llum sobre aquest tens enfrontament, confirmant l'existència d'un veto al popular programa Ni que fuéramos. La polèmica ha generat un gran enrenou, i aquí t'expliquem tots els detalls.

Kiko Matamoros és una figura coneguda a l'àmbit televisiu espanyol. La seva participació en múltiples programes de televisió, així com la seva personalitat carismàtica, l'han convertit en un referent de l'entreteniment.

Tot i això, el seu caràcter fort també l'ha portat a protagonitzar nombrosos conflictes. L'últim, amb Víctor Sandoval, ha captat l'atenció de tots.

Kiko Matamoros i Victo Sandoval en un plató de televisió, un d'ells parlant i l'altre usant un telèfon mòbil, amb un rètol que diu “VÍCTORMENTA EN PLATÓ”.
L'enfrontament entre Kiko Matamoros i Víctor Sandoval a 'Ni que fuéramos' | Canal Quickie

Víctor Sandoval, per la seva banda, és un altre veterà de la televisió conegut pel seu estil directe i els seus comentaris sense filtre. La seva presència a diversos programes de televisió sempre ha estat sinònim d'entreteniment i controvèrsia. Tot i això, la seva recent absència al plató del programa va aixecar sospites sobre un possible veto.

Marta Riesco explica la veritat sobre el veto a Víctor Sandoval

El desacord entre Kiko Matamoros i Víctor Sandoval va tenir lloc al programa Ni que fuéramos. Segons Marta Riesco, l'enfrontament entre tots dos va ser tan intens que va deixar seqüeles duradores.

"Això està fatal. La gent que es creu que les coses aquestes són un circ i que al darrere no hi té res a veure... No. Això es porta al màxim exponent. El mal rotllo és impressionant", va declarar Riesco en una entrevista recent.

Des d'aquell altercat, Víctor Sandoval va deixar d'aparèixer a Ni que fuéramos, cosa que va portar molts a preguntar-se si havia estat vetat. La resposta va arribar de la mà de Marta Riesco, que va confirmar els rumors. "Evidentment, hi ha un veto", va afirmar la periodista.

Una dona amb cabell ros i un vestit blanc està asseguda en un set de televisió amb una il·luminació de fons en tons rosats i morats. A la pantalla es pot llegir:
Marta Riesco revela els detalls del desacord entre Kiko Matamoros i Víctor Sandoval | Canal Quickie

Tot i això, ha explicat que el veto no és absolut. "No és que hi hagi un veto de no poder anar al programa, però no pot anar al programa si hi va Matamoros", va aclarir.

Marta Riesco també va oferir la seva perspectiva sobre la situació, assenyalant la importància dels dos col·laboradors per al programa.

"Per mi, Kiko Matamoros és un col·laborador... És el millor. I Víctor és un riure. És una merda[la situació], perquè són dos animals televisius que et parteixes del riure, perquè són molt diferents i fan molta gràcia. Però és veritat que l'enfrontament se'n va anar una mica de les mans", va explicar Riesco.

La periodista també va esmentar que les paraules de Víctor Sandoval durant el conflicte van ser particularment dures.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco parla del polèmic veto a Víctor Sandoval a 'Ni que fuéramos' | GTRES

"És veritat que les paraules de Víctor van ser molt dures i en uns temps tan sensibles, on a Matamoros li han donat tanta canya, crec que hi ha paraules que no es poden dir tan a la lleugera. Crec que aquest ha estat l'error de Víctor . Podem estar tots enfadats, però parlar de 'maltractament' d'aquesta manera...", va afegir.

La intervenció de Marta Riesco ha ajudat a aclarir alguns aspectes del conflicte. Tot i això, també ha deixat clar que les tensions estan lluny de resoldre's.

La confirmació del veto parcial a Víctor Sandoval n'és un exemple més de com les dinàmiques personals poden influir en el contingut televisiu.

A mesura que el programa continuï el seu camí, serà interessant veure com es desenvolupa aquest conflicte i quin impacte tindrà en el futur del programa.