Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bisbal i Chenoa somrient i posant per a una foto en un entorn interior.

David Bisbal i Chenoa junts novament gràcies a un concursant d'Operación Triunfo

David Bisbal i Chenoa s'han unit amb altres fans per desitjar el millor a Juanjo Bona en el seu nou single

El fenomen d'Operación Triunfo continua fent parlar. Juanjo Bona, finalista de l'edició del 2023, ha protagonitzat un moment que ha captat l'atenció de tots els fans del programa. Ja que en anunciar el seu nou single, David Bisbal i Chenoa també han volgut mostrar-li suport.

David Bisbal i Chenoa mostren el seu suport a Juanjo Bona a través de les xarxes

A través de les seves xarxes socials, Juanjo va anunciar emocionat que el pròxim 19 de juliol de 2024 llançarà la seva nova cançó titulada "Mis tías". La notícia ha estat rebuda amb gran entusiasme per part del públic, que no ha trigat a desitjar-li el millor en el nou projecte musical.

Tot i això, el que més ha sorprès els seguidors de Juanjo Bona i d'Operación Triunfo han estat els comentaris destacats que van aparèixer en la publicació del jove artista.

David Bisbal i Chenoa caminant de nit, tots dos vestits amb roba casual elegant, ella porta una jaqueta blanca i ell una camisa blanca amb texans.
Els cantants comparteixen bones paraules cap a Juanjo | Europa Press

Entre els centenars de missatges de suport i felicitacions, dos comentaris en particular van cridar l'atenció. Un de David Bisbal, concursant de la primera edició d'Operación Triunfo. I un altre de Chenoa, companya de Bisbal a l'acadèmia i la seva parella durant un temps després del programa.

David Bisbal va escriure: "Booooom". Per la seva banda, Chenoa només es va limitar a escriure emoticones que mostren el seu amor al projecte.

L'aparició d'aquests comentaris, un al costat de l'altre, ha estat vista per molts com una anècdota de la cultura pop espanyola. Recordant a tothom la relació icònica que David i Chenoa van compartir fa més de dues dècades.

Els seguidors d'Operación Triunfo comparteixen eufòrics tan anecdòtic moment

Diversos usuaris de xarxes socials van capturar els comentaris i els van compartir, ressaltant el curiós i emotiu del moment. Per a molts fans d'Operación Triunfo, veure David i Chenoa en una mena de reunió virtual ha despertat una onada de nostàlgia.

"És com si el temps no hagués passat. Veure els seus comentaris junts ens fa recordar aquells dies màgics d'OT1", va comentar una fan a Twitter.

La història de David Bisbal i Chenoa és una de les més recordades de la televisió espanyola. El seu romanç sorgit dins de l'acadèmia d'Operación Triunfo i la seva ruptura posterior.

Que va culminar a la famosa "roda de premsa en xandall" de Chenoa, va marcar una fita a la cultura pop del país. Tot i que els seus camins professionals i personals s'han separat des d'aleshores, tots dos artistes han continuat aconseguint èxits en les seves carreres respectives.

Plànol curt de Chenoa asseguda al plató del programa 'Y ahora Sonsoles' amb rostre neutre
Els seguidors d'Operación Triunfo recorden el pitjor moment de Chenoa | Atresmedia

El llançament de "Mis tías" de Juanjo Bona ha servit com un inesperat pont per reunir virtualment Bisbal i Chenoa. Els comentaris dels dos artistes han donat un suport a la carrera del jove cantant.

A més de crear un moment d'unió i celebració entre els fans d'OT de totes les generacions. La cançó de Juanjo, que promet ser un èxit, ja compta amb el suport de dos dels referents més importants d'Operación Triunfo.