Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Michelle Obama i Isabel Preysler posant i somrient, una amb jaqueta beix i l'altra amb vestit negre amb detalls blaus.

Isabel Preysler gaudeix de la seva escapada a Mallorca en companyia de Michelle Obama

Isabel Preysler i Michelle Obama han estat vistes durant tot el cap de setmana a Mallorca a diverses reunions socials

Mallorca ha estat l'escenari d'una escapada luxosa que ha reunit figures de renom internacional. Isabel Preysler i Michelle Obama van ser les convidades d'honor a l'última celebració organitzada pel matrimoni Costos-Smith, una parella que sap com fusionar el glamour amb l'hospitalitat.

Isabel Preysler va coincidir amb l'exprimera dama gràcies als amics en comú

L'exambaixador dels Estats Units a Espanya, James Costos, i el seu marit, el prestigiós decorador Michael S. Smith. Van celebrar una fastuosa festa de dos dies que va atreure celebritats d'alt perfil, incloent-hi l'exprimera dama dels Estats Units, Michelle Obama, i la icònica socialitat espanyola, Isabel Preysler.

La celebració, que va tenir lloc a la propietat de la parella a Llubí, Mallorca. Va començar dissabte a la nit i es va allargar fins a un brunch de comiat diumenge, brindant als assistents una experiència inoblidable plena d'elegància i poder.

Isabel Preysler, amb rostre somrient, asseguda en una taula mentre menja
Isabel Preysler va enlluernar a la gala | Disney Plus

Michelle Obama va arribar a l'illa dijous i va gaudir d'un parell de dies de turisme abans d'unir-se a la celebració dissabte. La primera festa nocturna es va dur a terme a la propietat de la parella. On l'exprimera dama va ser rebuda amb un impressionant desplegament de seguretat.

En aquesta elegant vetllada, Isabel Preysler va enlluernar tothom tant pels seus vestits espectaculars com per la seva proximitat i simpatia. La presència de Carolina Adriana Herrera i la seva parella, Pedro Noronha, va afegir un toc addicional de sofisticació a la nit.

Els convidats van gaudir d'una atmosfera plena de converses animades i una decoració exquisida, com només es podria esperar de la mà de Michael S. Smith.

Michelle Obama va compartir un dinar amb la socialitat espanyola l'endemà

Diumenge al matí, els amfitrions van continuar amb les celebracions organitzant un brunch al luxós Cap Vermell Gran Hotel. Situat a la zona de Canyamel, a l´est de l´illa. Aquest resort exclusiu va ser el lloc perfecte per a un esdeveniment de comiat que va reunir l'elit internacional.

Michelle Obama va arribar al brunch amb un fort dispositiu de seguretat i va compartir taula amb els amfitrions, a més de l'exconseller delegat de Google, Eric Schmidt, i la dona.

Isabel Preysler, amb rostre somrient, asseguda al sofà de casa escrivint en una llibreta
Isabel Preysler també va assistir al brunch amb l'exprimera dama | Disney Plus

Durant una hora aproximadament, l'exprimera dama va gaudir de l'exquisit menú i de la companyia selecta. On es trobava Isabel Preysler .

Els assistents al brunch van tindre l'oportunitat de gaudir d'una experiència gastronòmica de primer nivell en un entorn de luxe. Tancant un cap de setmana ple d'estil i sofisticació.