Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues persones posant per a una foto, Cristina Castaño amb un vestit verd brillant i José Luis Gil amb una jaqueta fosca.

El bonic gest de Cristina Castaño enmig de la malaltia de José Luis Gil

Cristina Castaño ha estat companya de José Luis Gil a 'La que avecina' i sempre li ha manat ànim i afecte

Cristina Castaño, coneguda pel seu paper de Judith Becker a la popular sèrie La que se avecina, ha demostrat una profunda amistat i lleialtat cap a un dels seus companys de repartiment. En concret, cap a José Luis Gil, que interpretava en aquesta mateixa comèdia Enrique Pastor.

La seva relació professional, que va començar amb una relació sentimental fictícia a la sèrie, s'ha transformat en una amistat sòlida i commovedora. I això és especialment visible des que Gil va patir un ictus a finals del 2021. Sí, perquè Cristina Castaño ha realitzat una bonica tasca: ha estat i està al peu del canó, preocupant-se per ell i manant-li ànims.

Cristina Castaño, una amiga per a José Luis Gil al seu moment més difícil

L'amistat entre Cristina Castaño i José Luis Gil va ser forjada a La que se avecina, on els seus personatges van viure una relació que va acabar amb l'arribada d'un fill. Aquesta dinàmica en la ficció va establir les bases per a una profunda connexió a la vida real.

Tant és així que ella ha descrit aquell com un dels millors companys amb qui ha treballat. És més, fins i tot ha expressat públicament el seu amor i afecte envers ell en nombroses ocasions.

Cristina Castaño amb cabell llarg i pèl-roig mira a José Luis Gil amb barba que sosté un nadó als braços.
Cristina Castaño va viure moments molt especials entre el seu personatge i el de José Luis Gil | Antena 3

Des que José Luis va patir un ictus, Cristina ha estat en constant contacte amb ell i la seva família, seguint de prop la seva recuperació. Tot i la difícil situació, ha respectat la necessitat de Gil i el seu entorn de mantenir-se totalment allunyats del focus mediàtic, cosa que demostra el seu respecte pel seu amic. Tot i això, aquesta discreció no ha impedit que Castaño parli puntualment del saragossà per enviar-li ànims i exposar-li el seu desig de veure'l recuperat.

Les declaracions públiques de Cristina Castaño plenes d'afecte cap a José Luis Gil

En les intervencions públiques, Cristina Castaño no ha escatimat en paraules d'enorme afecte cap a José Luis Gil. Així, visiblement emocionada, ha declarat: "Va ser el meu xicot a la ficció, l'estimo i l'estimo".

"Hi ha poques persones que realment me les porto per a la meva vida i ell n'és una sens dubte". Aquestes paraules no només han reflectit l'amistat profunda que comparteixen, sinó també l'admiració i el respecte que sent pel seu company.

A més, a les seves xarxes socials, ella ha compartit publicacions dedicades al seu amic. Exemple és una en què ha dit: “Aquesta foto és una de les meves fotos favorites de la vida i aquest home és una de les meves persones favorites. T'estimo i et vull tornar a veure als escenaris i a la vida aviat”.

I aquestes mostres públiques d'afecte han servit per recordar als fans dels dos actors la forta connexió que hi ha entre ells. Una connexió impossible de trencar.

L'esperança de Cristina Castaño de tornar a veure José Luis Gil als escenaris i a la vida diària és compartida per molts dels seus seguidors. I a mesura que continua la seva recuperació, el suport d'amics i companys com ella és fonamental. I el saragossà segur que ho agraeix.

És més, segur que està feliç per tenir-la al costat com a suport, ja que abans del seu ictus en diverses ocasions va destacar l'afecte que tenia. Per això fins i tot no dubtava a definir-la com “la deessa pèl-roja”.