Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sandra Barneda somrient amb cabell ros i ondulat posa en un esdeveniment amb fons morat, mentre que en un cercle vermell es mostra la imatge de Xuso Jones amb vestit i corbata.

Sandra Barneda i Xuso Jones estaran envoltats de famosos al seu nou projecte laboral

Sandra Barneda i Xuso Jones tenen una nova oportunitat laboral que estarà retransmesa davant milions de persones

Els GenZ Awards estan de tornada! Després del rotund èxit de la primera edició. A la gala es va reconèixer el talent dels millors influencers del nostre país. Amb gran expectativa, tots estem ansiosos per conèixer els pròxims candidats i nominats.

Però abans d'això, us presentem els nostres presentadors de luxe! Sandra Barneda i Xuso Jones seran la dupla que reunirà tots els creadors de contingut més rellevants d'Espanya.

Sandra Barneda tota una experta en la generació Z

Tant Sandra Barneda com Xuso Jones portaran la batuta a la nova gala dels GenZ Awards el 5 de novembre a l'impressionant The Music Station de Madrid. Aquesta parella de presentadors insuperable serà l'encarregada de Revelar el nom dels guanyadors de cada categoria.

A més de fer entrega del gran Premi Especial GenZ Awards 2024 i, sens dubte, oferir moments inoblidables. No podríem haver tingut uns millors presentadors per a aquesta nova edició dels GenZ Awards !

Sandra Barneda somrient davant d'un fons amb text en un esdeveniment a Madrid.
Sandra Barneda té una gran carrera televisiva que implica la generació Z | GTRES

Sandra Barneda és una de les presentadores insígnia de Mediaset España i té una àmplia experiència amb la generació Z. La seva presència ha estat crucial en programes com Supervivientes i La Isla de las Tentaciones , que no haurien estat el mateix sense.

Barneda ja va estar a la primera edició dels GenZ Awards i gairebé s'emociona en veure els antics concursants de l'illa. El carisma i el professionalisme la converteixen en l'elecció perfecta per portar les regnes d'aquesta gala.

Xuso Jones l'influencer que repeteix com a presentador

D'altra banda, Xuso Jones és la icona per excel·lència dels GenZ Awards i un veritable apassionat de les xarxes socials. El cantant i influencer repeteix un any més com a presentador de la gala, demostrant novament aquesta gràcia i desimboltura que tant el caracteritzen. A l'edició anterior, la seva impressionant entrada amb una bola de demolició i les entrevistes al seu camerino van ser alguns dels moments més memorables.

Aquesta nova edició dels GenZ Awards porta importants novetats respecte a la gala anterior. Aquest any veurem un gran canvi a les categories, que s'han renovat i ampliat.

Plànol curt de Xuso Jones amb rostre molt somrient
Xuso Jones va sorprendre a l'edició anterior | AMC

Permetent que més creadors de contingut nous puguin optar a un premi. Aquest esforç per diversificar les categories respon a l'evolució constant del panorama digital i al nombre creixent de talents emergents a Espanya.

El jurat d´aquesta edició també serà únic, compost per figures destacades de la indústria de l´entreteniment i experts en xarxes socials, garantint una avaluació justa i precisa dels nominats. A més, s'han inclòs noves categories que abasten una varietat més gran de continguts, des de moda i bellesa fins a gaming i activisme social, reflectint l'amplitud d'interessos de la generació Z.

L'esdeveniment promet ser una nit inoblidable plena de sorpreses, actuacions musicals i la presència dels influencers més influents del moment. L'expectació ja és a l'aire. Tant els nominats com els assistents estan desitjant veure què els oferirà aquesta nova edició dels GenZ Awards .