Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El mestre Joao i Rocío Carrasco posant per a una foto, Joao amb cabell curt i fosc i Rocío amb cabell llarg i ros.

La decisió que Rocío Carrasco ha pres amb el Maestro Joao en una etapa decisiva

La cridanera decisió que ha pres Rocío Carrasco després de conèixer l'angoixant moment que està passant el Mestre Joao

Rocío Carrasco ha pres una decisió important en relació amb el seu amic, el Maestro Joao. Aquesta decisió arriba en un moment delicat per al famós vident, que recentment va patir la pèrdua de sa mare. Rocío Carrasco, filla de la inoblidable Rocío Jurado, ha estat un pilar fonamental al panorama del cor espanyol. Tot i això, la seva relació amb el Mestre Joao ha generat rumors i especulacions en els últims dies.

El Maestro Joao, conegut per les seves aparicions en diversos programes de televisió i la seva carrera com a vident, ha estat passant per un moment difícil. La pèrdua recent de la seva mare ha estat un cop dur per a ell. Per això, molts dels seus amics s'han reunit al tanatori per recolzar-lo.

Captura de Mestre Joao a Balla com Puedas de La 1
El Mestre Joao lamenta la pèrdua de la seva mare amb el suport dels seus familiars i amics | RTVE

Rocío Carrasco no s'ha manifestat en cap moment sobre la pèrdua del seu amic. A més, tampoc se la va poder veure a la vetlla amb la resta de familiars i amics de Joao. Per tot això, s'ha generat una gran controvèrsia i ha provocat rumors d'una possible enemistat entre tots dos.

La decisió de Rocío Carrasco a l'hora de donar suport al Mestre Joao

La relació entre Rocío Carrasco i el Maestro Joao ha estat objecte d'interès per a molts. Tots dos han compartit moments importants a les seves vides i han demostrat diverses vegades l'afecte i l'admiració mútua.

Després de conèixer-se la mort de la mare del Mestre Joao, molts dels seus amics li van enviar suport a través de les xarxes socials.

Tot i això, va cridar l'atenció que Rocío Carrasco no va mostrar cap mostra d'afecte al seu amic en aquest moment angoixant. A més, l'absència de Rocío Carrasco al tanatori del Mestre Joao tampoc va passar desapercebuda.

Les xarxes socials i els mitjans de comunicació es van fer ressò ràpidament de la seva absència, especulant sobre les possibles raons darrere aquesta decisió.

Alguns van suggerir que podria ser un gest de desconsideració cap al seu amic en un moment tan sensible. Altres van insinuar una possible ruptura a la seva amistat.

Rocío Carrasco somrient amb unes ulleres granats i una jaqueta de colors
Acusen Rocío Carrasco de no recolzar el seu amic el Mestre Joao per la pèrdua de la seva mare | Europa Press

Tot i això, fonts properes a Rocío Carrasco han revelat que ella ha estat recolzant el Mestre Joao en privat.

Segons aquestes fonts, Rocío ha estat en contacte constant amb Joao a través del telèfon, brindant-li el suport emocional que necessita en aquest difícil moment.

Aquesta informació desmenteix els rumors d'enemistat i mostra que la seva amistat continua sent sòlida, tot i que no sempre és visible públicament.

Una de les raons per les quals ha decidit mantenir el seu suport en privat podria estar relacionat amb el desig d'evitar l'exposició mediàtica.

Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020
Rocío Carrasco decideix donar suport al Mestre Joao en privat | GTRES

Rocío ha estat objecte d'una cobertura mediàtica intensa al llarg dels anys. Per això, és possible que hagueu optat per mantenir un perfil baix en aquest moment tan delicat per al vostre amic.

Rocío deixa clar que valora la seva amistat amb el Maestro Joao i li brinda el seu suport, encara que no de la manera que s'esperava. Tot i els rumors i les especulacions, la seva amistat sembla estar intacta i més forta que mai.