Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leticia Requejo amb vestit negre i pendents vermells posant en un esdeveniment amb fons de logotips de patrocinadors.

Leticia Requejo dona una exclusiva a 'TardeAR' que deixa els seus companys sorpresos

Leticia Requejo ha donat unes declaracions a 'TardeAR' davant l'atenta mirada dels seus companys

Leticia Requejo, col·laboradora de TardeAR, ha interromput el debat. Es parlava sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi a María José Suárez per donar una exclusiva que va deixar tothom sense paraules.

Durant l'acalorada discussió, Requejo va saltar del sofà de col·laboradors i va agafar el centre de l'escenari. Anunciant que tenia informació de primera mà que canviaria el rumb de la conversa.

Álvaro Muñoz Escassi al punt de mira gràcies a les acusacions de la seva suposada amant

Leticia Requejo va revelar que l'amant transsexual d'Álvaro Muñoz Escassi li estava enviant missatges en temps real. Sense dubtar-ho, Requejo va decidir llegir els missatges en veu alta. Deixant al descobert una sèrie d'acusacions i detalls que ningú no esperava.

Captura d'Álvaro Muñoz Escassi al plató de De Viernes, amb ulleres i camisa fosca en un set de televisió amb llums de neó grogues i blaves.
La suposada amant d'Escassi carrega durament contra ell | Mediaset

"Considera que s'estan dient moltes mentides. Tinc proves de tot, del dia que em va pagar", va llegir Leticia, referint-se a la quantitat de diners que, segons l'amant, Escassi li devia.

El plató va quedar en silenci mentre Requejo continuava. Revelant que l'amant també al·legava que María José Suárez estava al corrent del dia que es faria el pagament.

"María José era coneixedora del dia que em pagarien", va afirmar l'amant en un dels seus missatges. Aquestes declaracions, plenes d‟implicacions i detalls escabrosos, van ser rebudes amb cautela pels col·laboradors del programa.

Els presentadors i col·laboradors de TardeAR, conscients de la serietat de les acusacions, van optar per manejar la situació amb la prudència més gran possible. A través de la televisió, van fer una crida a l'amant perquè es posés en contacte amb el programa.

Els col·laboradors esperaven amb ganes la trucada telefònica de la suposada amant

I així pogués explicar la seva versió dels fets en directe. Tot i això, fins al tancament del programa, l'amant no va respondre a la invitació i no va fer cap trucada.

L'impacte d'aquesta exclusiva no només va sorprendre els companys de Leticia Requejo, sinó que també va generar un gran enrenou a les xarxes socials i entre els espectadors del programa.

Els internautes no van trigar a compartir les seves opinions i teories sobre el cas. Alimentant encara més la polèmica al voltant d'Álvaro Muñoz Escassi i la seva presumpta infidelitat.

Una dona amb ulleres de sol i un micròfon d?Europa Press en un carrer residencial.
Es pronunciarà María José sobre això? | Europa Press

La revelació de Leticia Requejo a TardeAR planteja moltes preguntes i deixa a l'aire nombroses incògnites sobre la relació entre Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez. Quines proves té l'amant transsexual? Com reaccionarà María José Suárez davant d'aquestes acusacions? Hi haurà una resposta oficial d'Álvaro Muñoz Escassi?

L'equip de TardeAR va prometre continuar investigant i oferir més informació a les pròximes emissions. Sens dubte, aquesta història continuarà desenvolupant-se i mantenint tots atents a la pantalla.