Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de 'La Promesa' amb el logo de la sèrie i un emoji trist

'La Promesa' acaba la setmana amb una nova ruptura que pujarà l'audiència de TVE

'La Promesa' mostrarà que la relació professional entre dos personatges es trencarà i portarà conseqüències

La Promesa, la reeixida sèrie de TVE, promet tancar la setmana amb un episodi impactant que deixarà els espectadors ansiosos per més. Aquest dijous s'emetrà un capítol clau abans d'una pausa a causa del partit classificatori per a l'Eurocopa femenina entre Espanya i la República Txeca. Partit que es retransmetrà demà a les 18.00.

La Promesa evidenciarà que la ruptura professional entre dos personatges és clara i evident. No s'entenen i un prendrà mesures contundents, cosa que incrementarà l'interès de l'audiència per la ficció. Estem referint-nos a dues figures que formen part del personal de servei de palau.

Fotografia de les criades de La Promesa a La 1
El personal de servei de 'La Promesa' viurà una situació molt tensa | RTVE

La Promesa fa esclatar pels aires la relació laboral entre Ricardo i Petra

La Promesa farà que en l'episodi d'avui cobri especialment protagonisme l'enllaç laboral entre els dos criats esmentats dels marquesos. Després d'una llarga llista de desacords, la ruptura de la relació entre tots dos es farà efectiva una vegada per totes.

Ricardo, vestit amb un vestit formal, apareix a la imatge. A la part inferior de la imatge, es poden llegir els crèdits de vestuari. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' mostrarà un Ricardo ferm i contundent | RTVE

Ell, cansat de les manipulacions, les formes i les males arts de Petra, decidirà prendre mesures dràstiques. Aquesta decisió no només sorprendrà tots els habitants del palau, sinó que també portarà conseqüències significatives en el desenvolupament de les tasques del servei. I, per descomptat, causarà un gran enuig a la serventa, que no està disposada a rebre ni una humiliació més per part de ningú.

La pèrfida dona, coneguda per la seva astúcia i la seva capacitat per manipular, es trobarà en una posició vulnerable. I això podria desfermar una sèrie d'esdeveniments imprevistos i conflictes entre els personatges de La Promesa.

María Castro i Marga Martínez interpretant els seus personatges a 'La Promesa'
'La Promesa' revelarà que amb aquesta serventa no es juga | RTVE

La Promesa: més històries d'interès per al capítol d'avui

A més de la ruptura esmentada, l'episodi d'avui de La Promesa ve carregat d'altres trames interessants. Trames que afegiran encara més emoció a la sèrie.

Així, Santos, en el seu desig de venjar-se de Vera, haurà convidat la mare d'aquesta al berenar organitzat a palau. Aquesta acció posarà la noia en una situació extremadament perillosa, ja que la seva veritable identitat correrà el risc de ser descoberta. Aquest enfrontament promet ser un dels moments més tensos de l'entrega d'aquesta tarda.

D'altra banda, La Promesa revelarà que Manuel haurà organitzat un sopar per celebrar la tornada i el de Curro de la guerra. A la mateixa convidarà Catalina, que hi assistirà, però amb una condició que traurà de polleguera Cruz. Aquesta situació generarà tensions addicionals i podria provocar nous conflictes entre els habitants del palau de Luján.

Captura de 'La Promesa' amb Cruz amb el cap alçada i una pastilla a la mà
'La Promesa' mostrarà l'enuig de Cruz amb el gest de Catalina | RTVE

A més, Martina, en un intent per evitar futurs conflictes i agressions, intentarà endur-se bé amb la companya del sanatori. Mentrestant, Curro es proposarà treure-la d'allà, cosa que podria portar a un desenllaç inesperat i que no agradarà a tothom. En concret, a qui desagradarà serà Ayala, que va ser qui va decidir internar-la després d'acusar-la d'haver-lo intentat matar.

Per si no n'hi hagués prou, un altre dels fets que s'abordaran a La Promesa aquesta tarda serà la profanació de la tomba de Pla. Aquest descobriment comportarà un aire de misteri i suspens, afegint una capa addicional d'intriga a la trama. Ròmul se sentirà molt preocupat i decidirà compartir la seva inquietud amb Alonso, que s'ha anat reconciliant amb la seva dona provocant la gelosia de Maria Antònia.