Álex Lequio refà la seva vida amorosa amb una jove misteriosa

Amb la recuperació de la seva malaltia gairebé finalitzada, el fill d’Ana Obregón vol reprendre la seva vida normal

Álex Lequio podria haver-se il·lusionat novament després de la dura malaltia que va patir | GTRES

Després d’haver viscut un càncer que per poc li arrabassa la vida, Álex Lequio va tornant a la normalitat. Amb la recuperació gairebé finalitzada, està disposat a agafar les brides de la seva vida i restituir la rutina com més aviat millor. 

El fill d’Alessandro Lequio i d’Ana Obregón ha iniciat la seva nova vida enamorant-se. Cal recordar que al cap de pocs mesos de rebre la mala notícia del càncer, la parella de Lequio va posar fi a la seva relació sentimental. La seva mare, Ana Obregón, també ha decidit reprendre la seva aparició televisiva, i la veurem participant a 'Masterchef Celebrity', tal com ho ha publicat la revista 'Semana'.

L’amor torna a la vida de Lequio

Álex Lequio no ha volgut mostrar-se com una víctima davant la malaltia, i sempre ha adoptat una actitud optimista durant la seva recuperació, procurant que la situació no afectés la seva vida diària. Falten pocs dies perquè es completi la seva recuperació, i Lequio ha volgut incorporar-se a treballar en la seva pròpia agència de màrqueting.

Portada de la revista 'Semana' on es va publicar l'exclusiva
Portada de la revista 'Semana', on es va publicar l'exclusiva | SEMANA

 

A més a més, ha decidit donar-se l'oportunitat per enamorar-se una altra vegada. Fa poc s’ha pogut veure el fill d’Ana Obregón passejant per Madrid amb una misteriosa jove morena. L’afecte que es transmetien es feia evident amb les mirades i les abraçades que els joves compartien. Sembla que el darrer tram de la seva malaltia està sent més lleuger gràcies a aquesta companyia.

De moment se sap que van passar junts el dia de Sant Valentí, la qual cosa va propagar els rumors sobre una possible relació sentimental entre Lequio i la jove misteriosa. Junts, van fer un tomb per un centre comercial per, a continuació, veure una sessió de cine.

Una ruptura traumàtica

Álex Lequio no va perdre qualitat de vida amb l’arribada del càncer, sinó que també va perdre a la seva parella, la Raquel Rodríguez. Tot i que al principi Raquel era un suport indispensable per al jove a Nova York, no va poder suportar la situació i un mes després de rebre la mala notícia de la malaltia, va trencar amb el fill d’Ana Obregón.

Álex Lequio i Raquel Rodríguez quan eren parella
Álex Lequio i Raquel Rodríguez quan eren parella | REVISTA LOVE

 

Va ser un dels cops més dolorosos per a Lequio pels quals va haver de passar durant l’evolució de la seva malaltia, ja que la parella tenia planejat casar-se en poc temps. La ruptura es va fer pública a diversos mitjans de comunicació, ja que la desaparició de Raquel durant la recuperació d’Álex va aixecar moltes sospites. Malgrat això, cap dels dos ha opinat públicament sobre el que va passar.


Comentaris

envia el comentari