Natacha Jaitt siempre ha sido polémica en su país

La misteriosa mort de Natacha Jaitt, exconcursant de ‘Gran Hermano 6’

Els primers indicis de la investigació apunten que el motiu podria ser la barreja de cocaïna i alcohol

Commoció a Argentina per la mort de Natacha Jaitt, model i exconcursant de ‘Gran Hermano 6’. Fonts policials van assegurar que es va trobar el seu cos sense vida la matinada del dissabte passat, 23 de febrer, en un complex d’esdeveniments ubicat a Buenos Aires.

En concret, la policia va rebre un avís on s’alertava que una persona estava inconscient estirada en un llit en aquest indret. Tot i que la investigació està en curs i podrien haver-hi novetats en els pròxims dies,  la primera causa de la mort de Jaitt es relaciona amb un accident cerebral causat per la ingesta d’alcohol i cocaïna, ja que el seu cos no mostrava cap signe de violència i que s’havia trobat una substància al nas de la víctima.

La investigació podria fer un gir 

Últimamente se veía a Natacha muy desmejorada físicamente
Últimament es veia a Natacha molt desmillorada físicament | Cedida
 

Tot i això, encara no es descarta que la mort de l’exconcursant de ‘Gran Hermano 6’ estigui relacionada amb un homicidi perquè la model estava acompanyada per dos amics el dia de la seva mort. Per aquest motiu, s’han requisat les gravacions del complex d’esdeveniments per tal d’aconseguir més informació sobre els fets.

Cal recordar que la model es va veure envoltada de moltes polèmiques durant els darrers anys. En un dels casos va ser perquè el març de 2018 va acusar diferents periodistes i polítics d’abusar de menors. Després de fer aquestes declaracions, Jaitt va publicar un tuit on explicava que tenia por perquè rebia amenaces de mort i volia deixar clar que si la trobaven morta, no es tractava d’un suïcidi.

Altres polèmiques relacionades amb la model

Natacha Jaitt siempre ha sido polémica en su país
Natacha Jaitt sempre ha estat polèmica al seu país | Cedida
 

L’exconcursant de ‘Gran Hermano 6’ també va denunciar que va patir una violació a Buenos Aires i va ser imputada per un delicte d’extorsió  perquè va difondre missatges de WhatsApp que comprometien l’exjugador de futbol Diego Latorre. Una altra de les polèmiques que van destapar Jaitt va ser un suposat cas d’abús a menors en les categories inferiors d’un equip de futbol primera divisió. Aquest succés va esquitxar diferents personalitats de la societat argentina.