Gustavo González podria haver iniciat una relació amb la germana de Risto Mejide

Kiko Hernández assegura a ‘Sálvame’ que el paparazzi intercanvia missatges afectuosos amb una dona relacionada amb el món de la televisió

Gustavo González
Esclata l'exclusiva sobre una nova dona en la vida de Gustavo González | TELECINCO

L’exclusiva sobre la ruptura entre el paparazzi de Telecinco  Gustavo González i l’actriu porno María Lapiedra ha saltat com una bomba, causant tot de reaccions i sospites. Alguns diuen que és un muntatge per aconseguir diners; d’altres, que la separació és real. Segons explica ‘La Coctelera’, Gustavo González podria tenir una nova il·lusió amb una dona relacionada amb una cara coneguda de la televisió.

  • Més informació d’interès: María Lapiedra trenca amb Gustavo González: «M'ha humiliat»

Intercanvi de missatges d’afecte amb una dona

Un dels protagonistes de la separació, Gustavo González, explicava dolgut a ‘Sálvame’ com va portar la ruptura, a més de revelar alguns detalls de la relació amb Lapiedra. Segons va relatar el paparazzi, María fou la que va prendre la iniciativa de la separació, però ell també volia trencar després de que ella parlés malament dels seus fills. 

Tot i que a l’inici del relat Gustavo es mostrava dolgut i trist, la seva actitud va canviar ràpidament a la de sorpresa quan Kiko Hernández va revelar que aquest podria tenir una nova il·lusió. Concretament, el col·laborador va explicar que Gustavo s’estava intercanviant missatges afectuosos amb una dona que, igual que ell, tenia relació amb Mediaset.

Ella és la germana d’un personatge conegut

Mentre que Gustavo es mostrava totalment sorprès pels detalls que Kiko Hernández coneixia de la seva desconeguda amiga, el col·laborador va continuar oferint pistes sobre la dona que està tornant a fer somriure al periodista. Pel que sembla, el seu nom de pila és Julia, exerceix de militar de l’Exèrcit de Terra i és germana d’un personatge televisiu conegut.

Els usuaris revelen la identitat de la dona misteriosa

Risto Mejide
Els usuaris descobreixen que la germana de Risto Mejide és la misteriosa dona de Gustavo | CUATRO

 

Al cap de pocs minuts de revelar aquestes pistes sobre la desconeguda amiga de Gustavo González, els seguidors del programa van encaixar les peces i van aconseguir revelar la identitat de la misteriosa dona: és Julia Mejide, la germana del publicista i presentador Risto Mejide, qui està al front de dos programes de Cuatro, ‘Chester’ i ‘Todo es mentira’.

Tot i que Kiko Hernández assegurava que els missatges entre Gustavo i Julia Mejide són molt afectuosos, el paparazzi va negar qualsevol mena de relació amorosa o sentimental amb ella. Va arribar a confessar que la va conèixer quan estava amb la seva ex i que, precisament el dia que van coincidir, també estava present el marit d’ella. La polèmica està servida.

  • També pots llegir: Risto i Emma García es reconcilien amb una emotiva abraçada

Comentaris

envia el comentari