Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alfonso Arús parlant en vestit gris i jersei blau, Leo Messi seriós, una casa i el logotip d''Aruser@s'

Alfonso Arús i 'Aruser@s' revelen tot el que ha passat a casa de Leo Messi

Alfonso Arús revela a 'Aruser@s' els problemes que ha tingut Leo Messi amb els seus veïns durant la seva etapa a París

Leo Messi sempre ha captat l'atenció tant dins com fora del camp. Des de la sortida del FC Barcelona i el seu trasllat a París, Messi ha estat el centre de nombrosos titulars de la premsa del cor.

Recentment, Alfonso Arús i el seu equip a Aruser@s han proporcionat als espectadors una visió detallada de l'entrevista de Messi. Permetent així entendre millor els desafiaments personals que ha enfrontat l'estrella del futbol.

Captura d''Aruser@s' amb Alfonso Arús mirant de banda en un vestit blanc i samarreta blava el 12 de juny de 2024
Alfonso Arús i 'Aruser@s' revelen detalls de la complicada estada de Messi a París | Atresmedia

Concretament, van revelar detalls d'una entrevista que ha concedit a la concentració amb la Selecció Argentina. Hi va parlar sobre els seus problemes amb els veïns durant la seva estada a París. Aquests conflictes n'han sorprès molts i han afegit una altra capa a la ja complexa vida de l'astre argentí.

Alfonso Arús revela el problema que tenia Leo Messi a casa seva a París

A l'entrevista revelada per Aruser@s, Leo Messi va confessar que la seva vida a París no va ser tan idíl·lica com molts podrien imaginar.

Tot i el seu estatus i fama, el futbolista va haver de bregar amb veïns que, segons les seves paraules, eren "fotuts". Aquests problemes no només van afectar la seva tranquil·litat, sinó que també van influir en la família.

Antonela Reccuzzo amb els cabells recollits i Leo Messi posant vestits de negre
Leo Messi i la seva família tenien problemes amb els veïns a París | GTRES

Messi va comentar que, malgrat el desig de mantenir una vida normal i discreta, els seus veïns no van facilitar aquesta tasca. La manca de privadesa es va convertir en una càrrega pesada per a ell i la seva família.

"És veritat que quan Mateo, Ciro i Thiago jugaven a pilota a casa a vegades et tocava el 'pibe' dient que no fessin soroll?", li van preguntar a l'entrevista.

"A París?, sí", va reconèixer Messi. Tot i això, també va admetre que tenien una mica de raó, ja que era les nou o deu de la nit.

Captura d''Aruser@s' amb Leo Messi durant una entrevista amb un jersei blanc el 14 de juny de 2024
Leo Messi revela els seus problemes amb els veïns de casa seva a París | Atresmedia

La realitat és que costa de creure que una persona de la dimensió de Leo Messi tingui aquest tipus de problemes. Més que res perquè es coneix que els habitatges del jugador són descomunals. Motiu pel qual costa de creure que se sentís tant el soroll entre veïns.

És cert que Leo Messi sempre ha valorat la tranquil·litat i l'estabilitat per a ell i la família. El futbolista ha deixat clar moltes vegades que la seva prioritat és el benestar de la seva família. Tot i això, els problemes amb els veïns a París van posar a prova aquesta tranquil·litat.

Sabem que el seu trasllat a França va ser força complicat per a ell i per a la seva família. Motiu pel qual aquesta situació no va fer més que sumar al malestar que vivien durant la seva etapa a l'equip parisenc. I és que és una situació amb què mai havia bregat durant la seva etapa a Barcelona.

La revelació dels problemes que Leo Messi va enfrontar amb els seus veïns a París n'ha sorprès molts. Tot i la seva fama i èxit, Messi ha demostrat ser humà, bregant amb problemes quotidians com qualsevol altra persona.

Actualment, viu a Miami amb la seva família, on ha assegurat que no té cap problema amb els veïns de la zona.