Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Alfonso Arús parlant amb vestit blau i samarreta verda, Paula Echevarría amb bikini taronja, unes fotos i el logotip d'Aruser@s

Alfonso Arús publica les fotos més inesperades de Paula Echevarría a 'Aruser@s'

Paula Echeverría dona per començada la temporada d'estiu, mostrant algun dels seus looks a Menorca

Com és habitual, Alfonso Arús ha revelat a Aruser@s les instantànies dels famosos durant les vacances. En aquesta ocasió ha revelat les imatges de Paula Echevarría durant els primers dies de descans a Menorca.

Al programa van explicar que ha estat la mateixa Paula la que ha publicat aquestes imatges a les seves xarxes socials. Cosa que, cada cop més, és més comuna entre els famosos, que s'avancen a la premsa a donar llum a aquestes imatges.

Primer pla de Paula Echevarría posant somrient a l'esdeveniment de Pantene
Els looks de Paula Echevarría durant les vacances a Menorca | GTRES

Les imatges de Paula Echeverría amb biquini durant les seves vacances a Menorca

Aruser@s, d'Alfonso Arús, compta amb una secció particular pel que fa a l'estil del programa. En aquesta mostra les imatges de les cares més reconegudes del nostre país durant les seves vacances.

Aquest any, la primera que ha començat a aquesta secció ha estat Paula Echeverría. L'asturiana obre la temporada del seu gran repertori de looks estiuencs que va mostrant durant les vacances.

L'actriu ha decidit prendre uns dies de descans per agafar les maletes i gaudir de les meravelloses platges de Menorca. Una visita que s'ha convertit en costum per a l'asturiana, ja que l'ha repetit durant diversos estius.

A més, no ho ha fet sola. Com és habitual, la Paula ha anat acompanyada de la seva parella, Miguel Torres. En aquesta ocasió, però, la parella ha decidit compartir l'experiència amb dos amics més.

Pula Echevarria i Miguel Torres entrevistats al photocall d'una gala de premis vestits per a l'ocasió
Paula Echevarría gaudeix d'unes vacances a Menorca amb Miguel Torres | GTRES

L'asturiana ha anat compartint tots els moviments a les xarxes socials. Hem pogut veure que ha navegat amb vaixell, ha gaudit de les platges, ha pres el sol i ha gaudit de la gran gastronomia que ofereix l'illa.

Paula Echevarría ha publicat un carrusel d'imatges on destaca la seva experiència a alta mar. "Vaixell de l'amor", escrivia.

Podem destacar que no han escatimat en luxes. Així ho mostren a les fotografies que ha publicat, en què se la veu gaudint del mar en un petit vaixell. A més, se la veu prendre el sol amb la seva parella i els seus amics mentre gaudeixen d'una copa de cava.

Com ja és habitual, s'ha mostrat en totes les fotografies al natural. La Paula s'ha deixat veure sense una gota de maquillatge i sense cap filtre a totes les imatges que ha publicat. Un gest que han aplaudit molts seguidors, que l'han omplert de comentaris destacant-ho.

També ha agradat molt el look que ha portat durant la seva estada a l'illa. A la platja se l'ha pogut veure amb un biquini de color taronja de Gisela Intimates. A més, cal destacar que no es tracta d'una peça costosa, ja que cada part costa 15,95 euros.

Estem parlant de la firma malaguenya de llenceria i moda de bany que compleix tres dècades com a referent tèxtil. De fet, li agrada tant que, a la tarda, va triar un vestit de flors de la mateixa marca.

A la mateixa imatge es pot veure la Paula amb un short d'estil boho amb cintura elàstica. D'aquesta peça assegura que la va comprar en un lloc de Ciutadella.

En una altra publicació, l'actriu ha mostrat un altre dels biquinis que ha lluït durant els dies a Menorca. És un conjunt de color negre amb tirants desmuntables.

Pocs dies abans que comenci l'estiu, Paula Echeverría ja està marcant tendència amb els seus looks estiuencs. Per això caldrà estar pendents de les xarxes socials de Paula Echeverría per veure quins són els seus outfits durant totes les vacances.