Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Jorge Fernández parlant amb camisa blanca, Laura Mourde somrient amb una samarreta d'un tirant blanc i un emoji amb la mà a la boca

El comentari sexy de Jorge Fernández a 'La Ruleta' que sobta a la Laura Moure

Jorge Fernández ha sorprès amb un comentari al programa que ha deixat perplex tothom

Jorge Fernández ha tornat a ser protagonista absolut de l'última entrega de La Ruleta. El motiu és que ha pronunciat unes paraules que han deixat perplex tothom al plató. I també els espectadors que l'estaven veient des de casa seva.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández i els concursants fent l'onada amb el públic el 20 de febrer de 2024
Jorge Fernández ha provocat un instant inesperat a 'La Ruleta' | Atresmedia

En concret, Jorge Fernández ha fet un comentari una mica sexi que ningú no s'esperava. Comentari que després ha matisat, però el rubor ja havia aparegut a Laura Moure, la seva companya.

Jorge Fernández: la seva afirmació pujada de to en ple programa de La Ruleta

Jorge Fernández està acostumat a convertir-se en moltes ocasions al centre de les mirades de La Ruleta. Exemple és que darrerament ho està sent perquè ha rebut l'insult d'una concursant o pel premi tan espectacular que ha donat.

A l'última entrega del concurs d'Antena 3, el presentador basc s'ha tornat a posar al focus, però pel que ha dit. I és que ha deixat sense paraules tothom, alhora que ha tret els colors a Laura Moure.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Laura Moure amb un vestit granat i les mans juntes al costat del panell
Jorge Fernández ha fet que Laura no sabés què dir | Atresmedia

Tot ha passat quan ha anat a presentar el títol d'un panell, ja que ha afirmat que aquest era: “Atracció al sofà”. Una pista que ha cridat l'atenció i que ha deixat amb cara d'incredulitat tothom concursant, equip i públic. És clar, s'ha fet el silenci perquè s'ha pensat que la prova tenia certa connotació sexual, cosa que no quadra en un programa familiar.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández mirant de banda amb camisa blanca
Jorge Fernández ha sorprès amb el seu comentari | Atresmedia

Jorge Fernández aclareix el seu comentari a La Ruleta

Jorge Fernández, només pronunciar aquestes paraules, s'ha adonat que havia ficat la pota i ha començat a riure. Ha manifestat: “Perdó. Em sonava rara la pista, però com hem tingut pistes de tota mena”.

“Podia ser una atracció al sofà i que passin cosetes, podia ser. Però el títol és «Afartar-se al sofà»”. Un aclariment que ha tret un somriure al presentador i que ha provocat les riallades dels presents.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández mirant de banda rient amb una camisa blanca
Jorge Fernández ha trencat a riure després d'adonar-se del seu error | Atresmedia

És més, després de la perplexitat inicial, Jorge ha vist Laura intervenir per fer broma amb els fets. Ha dit: “L'atracament també és molt comú”.