Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la portada de Los Serrano al fons, Verónica Sánchez amb rostre neutre i vestit vermell, Fran Perea somrient en vestit blanc i corbata negra i un cor trencat

Verónica Sánchez: per què va trencar amb Fran Perea després de 'Los Serrano'

Verónica Sánchez va ser la que va decidir posar punt final a la seva relació amb Fran Perea

Verónica Sánchez i Fran Perea són actors molt reconeguts i estimats del nostre país. Ho són especialment des que es va estrenar el 2003 la sèrie Los Serrano, ja que els va catapultar a la fama.

En aquesta ficció de Telecinco, ella interpretava Eva, la filla de Lucía, i ell Marcos, el primogènit de Diego. Els seus dos personatges van creuar la seva vida quan els seus pares van decidir casar-se. En un primer moment, es van convertir en germanastres, però finalment va sorgir l'amor entre ells, cosa que va provocar un cisma familiar.

Captura de 'Los Serrano' amb els personatges al sofà intentant fer una foto
Verónica Sánchez i Fran Perea van ser protagonistes indiscutibles de 'Los Serrano' | Mediaset

El curiós de l'assumpte és que Verónica Sánchez i Fran també es van enamorar fora de les càmeres de Los Serrano. Van tenir una relació duradora, que va concloure temps després. Va ser ella la que va decidir trencar-la per una raó que es va rumorejar en aquell moment: volia focalitzar-se a la seva carrera, que no era compatible amb la d'ell.

Verónica Sánchez: la història d'amor i ruptura amb Fran Perea

Verónica Sánchez, que serà la protagonista de la nova sèrie de Telecinco, va fer el gran salt a la popularitat amb el seu fitxatge per a Los Serrano. I és que aquesta ficció, que narrava la unió de les famílies Serrano i Gómez, es va convertir en un èxit enorme. Per això cada capítol recollia unes audiències ara inimaginables.

La sevillana interpretada a Eva, la filla gran de Lucía, no estava satisfeta amb el pas que havia fet la seva mare de casar-se amb un vidu amb tres fills. Considerava que ells quatre eren bruts i rudes, tot al contrari que elles. Encara que, a poc a poc, el seu personatge va anar trobant la dolçor al clan Serrano i va acabar enamorant-se del fill gran, de Marcos.

D'aquesta manera, els personatges de Verónica i Fran a Los Serrano es van fer parella i van viure un intens romanç. I això es va produir de forma paral·lela al que ells van experimentar a la vida real. Sí, l'amor també va trucar a la porta fora de les càmeres.

Verónica Sánchez somrient amb tirants vermells al costat de Fran Perea amb rostre neutre en vestit blau
Verónica Sánchez i Fran Perea van acabar enamorant-se | Europa Press

És veritat que ni Sánchez ni Perea no van confirmar mai la seva relació, encara que no va fer falta. Doncs se'ls va enxampar en nombroses ocasions junts fora dels platós, ell la va acompanyar als Goya quan va ser nominada i fins i tot se'n van anar a viure junts. Vaja, que era un secret de domini públic.

Com també era conegut per tot el món que van viure diversos alts i baixos. I aquests van propiciar que el 2006, després d'uns tres anys junts, trenquessin de manera definitiva.

Verónica Sánchez seria amb ulleres de sol i brusa blanca amb Fran Perea seriós amb ulleres de sol i camisa blanca
Verónica Sánchez va ser la que va fer el pas de trencar la relació | Europa Press

Pel que sembla, segons es va publicar per aquell temps, va ser Verónica la que va decidir fer aquest pas. Ho va fer perquè la seva agenda i la d'ell, que estava en plena voràgine de la seva carrera musical, eren incompatibles.

I també perquè, pel que sembla, ella volia centrar-se completament en la seva feina com a actriu. Un exemple és que ella va deixar Los Serrano després de quatre temporades. Des de llavors ha treballat en pel·lícules com Las 13 rosas i La montaña rusa, així com en sèries com El Caso i Sky Rojo.

Verónica Sánchez: la seva vida actual després de Los Serrano i la separació

Verónica Sánchez i Fran Perea sembla que, en un primer moment després de la ruptura, van estar distanciats. No obstant això, el temps va apaivagar la situació i van tornar a ser amics. Tant és així que a les xarxes s'han deixat veure junts i fins i tot ella ha participat en un dels seus últims videoclips.

Encara més, quan va morir el pare del malagueny, la sevillana no va dubtar a dedicar-li unes emotives paraules a Instagram. Fins i tot es va referir a aquell afectuosament com “el meu sogre”, evidenciant la bona relació existent.

En l'àmbit sentimental, l'actriu de Los Serrano ha tingut diverses relacions després de trencar amb el malagueny. S'ha sabut que ha estat amb Quim Gutiérrez, Daniel Sánchez Arévalo i Isaac Guzmán, que és la seva darrera parella coneguda. En aquest cas, Perea ha tingut més estabilitat, ja que fa anys que surt amb la també actriu Luz Valdenebro.