Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la casa de Camilo Sesto des de l'exterior, Lourdes Ornelas seria amb un jersei marró, Camilo Blanes seriós en tirants negres i uns cons taronges

Camilo Blanes reforma la mansió, però es nega a complir el desig de Lourdes Ornelas

Camilo Blanes fa reforma a casa seva després de les crítiques que ha rebut pel mal estat en què la tenia

Camilo Blanes és el mediàtic fill de Camilo Sesto. La mort del seu pare va acabar capgirant la seva vida del tot. De fet, fa un any va decidir canviar de gènere, volia identificar-se com a dona, sota el nom de Sheila Devil.

Una situació que té molt preocupada la seva mare, Lourdes Arnelas. Ella ha vist el deteriorament del fill al llarg de tot aquest temps. N'és una prova el transcurs de fotografies que publica a les seves xarxes socials. Per si no n'hi hagués prou, ella mateixa ha reconegut que el seu fill s'ha refugiat en certes addiccions.

Per això, Lourdes té intenció de protegir Camilo de les males influències. Una prova d'això va ser l'incident que va tenir a casa del fill amb un dels seus amics que volia instal·lar-s'hi. Lourdes va intentar impedir-ho, provocant una baralla on va acabar intervenint la policia.

Camilo Blanes a la casa que va heretar de Camilo Sesto, visiblement desordenada
Preocupa l'estat en què viu Camilo Blanes | Redes sociales

Camilo Blanes reforma casa seva davant el seu estat deplorable

Camilo Blanes viu en aquella que anteriorment va ser la casa de Camilo Sesto. No obstant això, ja no s'assembla gens a allò que era aleshores.

La mansió es troba en un estat deplorable. N'és una prova les imatges abundants que publica a les seves xarxes socials. En aquestes es pot observar un desordre majúscul de totes les seves pertinences.

Post de Camilo Blanes a Instagram amb un vestit negre, ulleres de sol i ferides a les cames el 6 de març de 2024
L'estat lamentable de la casa de Camilo Blanes | Instagram, @hercitycallale

A més, l'estat de brutícia en què es troba l'habitatge és preocupant. S'aprecia una gran quantitat de pols i brutícia a les parets, el terra i els objectes que hi ha a l'habitació.

El desordre arriba fins al punt que es poden veure ampolles de tota mena al llarg de tota l'estada. A més, també es pot observar que hi ha moltes coses per terra. Caixes, mocadors usats, coixins, bosses, quadres, entre altres coses.

Post de Camilo Blanes a Instagram assegut a terra amb una gorra groga i fumant l'1 de març de 2024
Camilo Blanes mostra el desordre a casa abans de les reformes | Instagram, @hercitycallale

Per si no n'hi hagués prou, en moltes de les fotografies es poden veure miralls trencats o cortines despenjades. Fins i tot una cosa que crida l'atenció, llums de Nadal al mes de juny.

Aquestes imatges han creat una gran controvèrsia a les xarxes socials. El seu perfil s'ha omplert de comentaris criticant les condicions en què està vivint.

Després d'això, sembla que Camilo Blanes s'ha fet ressò de tot allò que es parlava de casa seva. En una de les seves últimes publicacions ha demostrat que està fent una sèrie de reformes a la mansió.

La preocupació constant de Lourdes Arnelas per la situació del seu Camilo Blanes

Mentrestant, Lourdes Arnelas continua vivint amb l'ai al cor en veure la situació en què es troba el seu fill. Ha intentat de totes les maneres possibles separar-lo d'això que considera "influències dolentes", però no ha aconseguit res.

Muntatge de Camilo Blanes seriós amb els cabells llargs i Lourdes Ornelas amb rostre neutre i els cabells recollits
La inquietud de Lourdes Arnelas per la situació que viu el seu fill Camilo Blanes | catalunyadiari.com, Instagram, @hercitycallale, GTRES

"Vaig gairebé tots els dies a veure'l, encara que hi hagi qui pensi que no soc present a la vida del meu fill, la realitat és molt diferent. Em desvisc per ell…", reconeixia Lourdes.

"Li porto menjar, medicaments, tot el que necessiti. Però el panorama que em trobo és desolador. Li demano que mengi, que dormi prou i que prengui molta aigua", afegia.

Ara bé, Lourdes Arnelas continua intentant reconduir la vida de Camilo Blanes. Continuarà lluitant per separar-lo d'aquest ambient nociu en què està embolicat abans que sigui tard.