Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge dels personatges de La Moderna al fons, la senyora Carla desenfocada, una mà dient adéu i el logo de la sèrie

'La Moderna' juga amb l'adeu definitiu del personatge que dona vida a la millor trama

'La Moderna' ha decidit posar la protagonista en una situació complicada que sembla indicar la seva marxa

La Moderna té clar que vol oferir als seus espectadors les millors trames possibles. Per aquesta raó, aquesta setmana els sorprendrà amb una inesperada i plena de tensió.

En concret, La Moderna plantejarà allò que sembla la marxa definitiva d'una de les figures que més interès suscita. I també que més contingut ha donat a la sèrie.

Cartell promocional de 'La Moderna' la nova sèrie de RTVE
'La Moderna' viurà una situació inesperada i desconcertant | RTVE

Ni més ni menys que provocarà la desaparició de la senyora Carla. Ella, després de ser acusada de la mort de Jaime, s'esfumarà com si se l'hagués empassat la terra.

La Moderna aposta per l'adeu de la senyora Carla

La Moderna, la ficció de TVE que està inspirada en la novel·la Tea Rooms, ha posat en una situació difícil la pèrfida senyora Carla. Aquesta ha estat entre reixes, per la seva presumpta implicació en la mort de Jaime. Però la seva mare, Bárbara, ha aconseguit posar-la en llibertat i que pugui estar còmodament a casa, encara que sota arrest domiciliari.

Captura de 'La Moderna' amb la senyora Carla seriosa en vestit negre amb un mocador a les mans emmanillades
'La Moderna' ha posat la senyora Carla en una tessitura judicial molt difícil | RTVE

L'entorn de l'acusada té molt clar que, encara que pugui ser innocent, s'acosten moments complicats. Tant que tem que acabi sent condemnada i fins i tot morint al garrot vil. Per això està intentant fer-la reflexionar.

La Moderna ha mostrat que Bárbara i la seva parella, Fabio, han intentat convèncer Carla perquè fugi del país abans que la justícia actuï. Consideren que, per salvar-se, ha de marxar a Veneçuela, on ell té molts contactes. Segons el seu punt de vista, és la millor opció mentre intenten trobar proves que demostrin la seva innocència.

Tanmateix, la dona no està convençuda de la fugida, perquè opina que seria donar la raó a aquells que la consideren culpable. Pensa que seria com deixar clar que és responsable de la mort esmentada i no hi està disposada.

En els pròxims capítols de La Moderna, Bárbara continuarà intentant convèncer la seva filla que marxi abans que no hi hagi marxa enrere. Encara que no caldrà, perquè la jove desapareixerà de manera misteriosa.

Després que Íñigo la visiti per responsabilitzar-la de l'accident de cotxe que va estar a punt de costar-li la vida, Carla s'esfumarà. Ningú en sabrà res i les teories començaran a sorgir.

Fotografia de La Moderna, Doña Clara posant i mirant a càmera en pla mig curt
'La Moderna' farà desaparèixer la dona malvada | RTVE

La mare de desapareguda es mostrarà preocupada, pensant que algú li ha fet mal. I moltes mirades recauran sobre Íñigo. Ara bé, Jacobo, per exemple, tindrà clar que tot és fruit d'un pla de l'assenyalada per fugir de la justícia.

D'aquesta manera, La Moderna sembla que deixarà caure que Carla s'ha acomiadat definitivament de la sèrie. I encara més quan, al capítol de divendres, es descobreixi un cadàver que farà saltar totes les alarmes.

La Moderna té per a aquesta setmana més trames que deixaran sense alè

La Moderna, a més d'aquesta desaparició, té preparats per a aquests dies més girs inesperats en les seves històries. Entre ells, que Celia sembla estar sentint cada cop més per Laurita i fins i tot que Teresa serà novament enganyada. I no només per Mario, sinó també per Mari Carmen.

Per si no n'hi hagués prou, Matilde s'acomiadarà de la 'corrala' per anar-se'n a viure amb el seu promès. I no cal passar per alt que Pietro ha formalitzat els tràmits pertinents per casar-se com més aviat millor amb la seva promesa. No obstant això, tindran un obstacle per salvar: les normes del saló de te que impedeixen que dones casades hi treballin.

Íñigo i Matilde, dos personatges de la sèrie 'La Moderna' abraçats i tots dos amb rostre seriós
Matilde marxarà a viure amb Íñigo | RTVE

A més, al local hi haurà canvis notables que donaran molt de joc a partir d'ara. Entre aquests, que Lázara serà nomenada nova gerent, encara que Teresa no tindrà intenció de posar-li-ho fàcil. I també que Marta s'incorporarà a la plantilla com a netejadora.