Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Ibai Llanos amb cara de sorpresa i, al costat, una imatge seva amb cadira de rodes

Ibai Llanos confessa per què ha hagut de fer servir una cadira de rodes a l'aeroport

L'influencer ha resolt la polèmica. Promet que no li passa res i que només estava cansat del viatge

Els últims dies, una imatge que va causar enrenou entre els seguidors d'Ibai Llanos va ser la de la seva arribada a l'aeroport de Barcelona amb cadira de rodes. Aquesta escena, que ràpidament es va fer viral, va generar una onada de preocupació i especulacions sobre la salut del creador de contingut. Especialment considerant que havia passat un mes a Mèxic a causa de la seva participació en la Kings World Cup.

Tot just unes hores després de la seva arribada a Espanya, Ibai es va connectar en directe per aclarir la situació i calmar els seus fans. Aprofitant el seu streaming a la League of Legends EMEA Championship (LEC), va donar unes declaracions per aclarir la polèmica. El basc ha explicat detalladament els motius que el van portar a fer servir una cadira de rodes a l'aeroport, desmentint qualsevol rumor.

Un dels seus acompanyants havia esmentat breument que Ibai tenia febre i es trobava malament. Tot i això, l'explicació del mateix Ibai va ser molt més específica i personal. Reconeix que havia estat en una festa, que estava cansat i que gairebé no podia caminar.

Primer pla d'Ibai Plans enfadat
Ibai Llanos ha donat explicacions | @ibaillanos

"Com sempre, la gent volent gravar tothom sota qualsevol situació i ja està... Em sembla increïble", comença dient. "Ara és el típic que es parlarà durant dies, que anava amb cadira de rodes, que estava fotut i no sé què...". Amb aquestes paraules, va deixar clar el seu malestar amb la manera com es va manejar la informació i la manca de privadesa que enfronta constantment.

La sinceritat d'Ibai Llanos

Pel que fa al que ha passat, Ibai Llanos ha confessat que el seu estat es devia a una nit de festa a Monterrey abans d'agafar l'avió de tornada a Espanya. "Portava una quallada de Mèxic, que he anat a l'avió sense dormir perquè vaig sortir de festa per Monterrey", ha comentat.

"No us puc dir una altra cosa. Portava una quallada de collons", va reiterar, deixant clar que la seva condició era resultat de l'esgotament i no pas d'una malaltia.

Plànol curt d'Ibai Llanos amb cadira de rodes a l'aeroport de Barcelona
El incluencer, enxampat a l'aeroport | Europa Press

Tot i el seu evident cansament i malestar temporal, Ibai va assegurar als seus seguidors que es trobava molt millor després d'haver descansat adequadament. "No em passa res, tinc tos (...) Ni tan sols he anat al metge ni res", va afirmar.

La reacció dels fans i la comunitat en línia va ser d'alleujament. Tot i que la situació també va deixar en evidència la pressió i l'escrutini constant a què estan sotmesos els personatges públics.

Ibai Llanos, amb el seu habitual sentit de l'humor, va aconseguir una vegada més connectar amb la seva audiència, oferint una visió honesta dels esdeveniments que van tenir lloc en arribar a Barcelona. Amb aquest aclariment queda demostrat que, encara que les aparences poden generar preocupacions, de vegades la realitat és molt més simple.