Alfred García munta la seva pròpia empresa per gestionar la seva carrera

El català ha creat la marca 'Salvar a los pingüinos'

Alfred García a la Fashion Week de Barcelona (06-02-2020)
El 'triunfito' ha sorprès amb la seva nova empresa 'Salvemos a los pingüinos' | GTRES

Els concursants de les últimes edicions d’ ‘Operación Triunfo estan triomfant amb els seus treballs. Un exemple és el barceloní Alfred Garcia, qui va ser un dels finalistes de l’edició de l’any 2017. A més, va representar a Espanya a Eurovisió juntament amb Amaia Romero, qui va ser la seva parella.

El seu primer disc sota una discogràfica, ‘1016’, va veure la llum l’any 2018 i es va convertir en disc d’or i el més descarregat de les plataformes d’internet. El seu carisma l’ha portat al més alt, i ara sembla que està més que preparat per encaminar-se amb una nova aventura.

'Salvar a los pingüinos' 

Alfred García ha creat una empresa anomenada ‘Salvar a los pingüinos’. Segons sembla, i tal com anuncia el Registre Mercantil, l’empresa es troba en funcionament des del passat 9 de març. La seva seu estaria situada a Gavà (Barcelona), un municipi pròxim al Prat de Llobregat, d’on és originari el jove ‘triunfito’. A més, s’ha creat amb un capital inicial de 3.000 euros i García és l’únic administrador.

Segons asseguren fonts de Global Talent Services (GTS),la companyia que representa el català, Alfred gestionarà la seva activitat professional com a productor, compositor i cantant a través d’aquesta empresa. Fins ara, realitzava aquesta feina com autònom, però ha volgut fer un pas més en la seva etapa com a empresari. El temps dirà quins nous projectes prepara el català en aquesta època de confinament. 


Comentaris

envia el comentari