Alfred, sobre la seva ruptura amb Amaia: «La música és el meu gran amor»

El català ha assegurat que està molt feliç per tot el treball que han fet amb el seu primer disc ‘1016’

Alfred García ha parlat sobre la seva relació amb Amaia
Alfred García ha parlat sobre la seva relació amb Amaia | Cedida 

Alfred finalment ha recuperat el somriure. Després de viure un dels moments més difícils de la seva vida, el català ha presentat el seu disc ‘1016’ als cinemes Verdi de Madrid, on ha cantat per primer cop en acústic el seu primer single ‘De la tierra hasta Marte’, acompanyat de més de 500 persones, que són les que van omplir la sala.

Segons el mateix Alfred Garcia, «és una cançó que parla d'aprendre a volar, d'una metàfora que és quelcom que se'ns escapa, però que tu demanes que es quedi amb tu». Una descripció que sembla feta a mida per la dolorosa situació que ha viscut en les darreres setmanes després de la seva ruptura amb Amaia, trencant així una de les parelles més emotives que s’han format a l’acadèmia d’‘Operación Triunfo’.

Una descripció molt encertada del seu nou single

El cantant, a més a més, ha explicat que el videoclip del seu primer single «és una interpretació de la lletra, en la qual deixes enrere una història passada i aprens a volar solament. És deixar el teu món enrere, un món que coneixies, i anar a explorar un món nou. El que vam voler reflectir és un fènix que reneix i que surt a volar tot sol», i per això està «molt nerviós».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Aún no me has visto volar en mi primer single #DeLaTierraHastaMarte? Link en la bio.

Una publicación compartida de alfredgarcia (@alfredgarcia) el

Alfred diu que «la música és el meu gran amor»

Alfred finalment pot tornar a somriure gràcies el seu nou disc, que és una gran oportunitat d’iniciar la seva carrera musical, i es configura com la seva «nova il·lusió». De ben segur, això l'ajudarà a deixar en l’oblit la seva passada relació amb Amaia. A més d’interpretar el nou single, el català ha cantat amb els presents el seu gran èxit ‘Que nos sigan las luces’ i ha volgut agrair tot el suport que rep dels seus seguidors: «Moltíssimes gràcies per tot el que esteu fent. Gràcies per tot el vostre afecte».

Finalment, el cantant ha explicat: «Sempre he tingut molt clar el que volia fer amb aquest disc. Ha estat un procés llarg, però ha servit per tenir 16 temes, per tenir uns vídeos amb la qualitat amb la qual els hem fet... La veritat és que autoproduir-me un disc ha estat una de les coses que més vertigen m'ha donat, però alhora més energia per tirar endavant». Sobre la seva relació amb Amaia ha assegurat el següent: «Estic molt bé, feliç per tot el treball que hem fet amb el disc. Per mi, la vida és amor i música, i la música és el meu gran amor».


Comentaris

envia el comentari