El rei Joan Carles exigeix a Felip que es divorciï pels àudios de Villarejo

El contingut de les cintes sobre la reina Letícia no agradaria gens al pare de l'actual monarca espanyol

Joan Carles hauria exigit el divorci de Felip i Letícia
Joan Carles hauria exigit el divorci de Felip i Letícia | CatalunyaDiari.cat

Els àudios que té l’excomissari Villarejo de la reina Letícia podrien haver tingut  unes conseqüències més greus de les previstes. El contingut d’aquestes polèmiques converses telefòniques entre la monarca i el seu amic Javier López Madrid sembla que van emprenyar el rei Joan Carles. Segons explicava Pilar Eyre al seu blog de ‘Lecturas’, hauria exigit al seu fill que  es divorciés.  

La coneguda periodista dona credibilitat a certs rumors que van sorgir fa uns anys sobre una possible separació dels monarques que finalment no es va produir. I és que en el seu escrit, recorda que les gravacions s’haurien enregistrat l’any 2015 i que Joan Carles seria l’única persona que llavors les hauria escoltat. Escandalitzat amb el que deia la seva nora, hauria dit al seu fill «ara no tens més remei que divorciar-te».

«Jo mai seré com Sofia»

Aquestes cintes haurien empitjorat encara més la mala relació existent entre la reina Letícia i el seu sogre. Cal recordar que Joan Carles es va oposar a què el seu fill contragués matrimoni amb la llavors presentadora dels informatius de TVE.  Les paraules recollides en aquests àudios haurien aprofundit més el conflicte dins la Família Reial: «en aquestes converses gravades a Letícia i López Madrid no es parla de diners, ni d’amors, però ell crítica en profunditat a la seva família política».

La relació entre Leticia i Joan Carles sempre ha estat qüestionada
La relació entre Letícia i Joan Carles sempre ha estat qüestionada | Gtres

 

Els dos principals protagonistes de les crítiques de Letícia serien els seus sogres, els reis emèrits Joan Carles i Sofia. D’ell hauria dit, segons Eyre, que «va a la seva, a l’única que fa cas és a l’alemanya», fent referència a la seva relació amb Corinna. La reina també hauria afirmat que no volia seguir l’exemple de la mare del seu marit: «Jo mai seré com Sofia».  

Letícia hauria dit que Felip és un «cornut»

Va ser el periodista basc Xabier Lapitz el que va fer les primeres filtracions sobre les gravacions.  Segons ell, en una de les cintes «textualment diu la reina: ‘el rei és un cornut’». Lapitz també va acusar el govern espanyol de saber que la reina té 8 milions d'euros amagats. 


Comentaris

envia el comentari