El pare de Nadia assegura que no va «enganyar ni Ana Rosa ni el públic»

Fernando Blanco ha insistit que no va mentir durant l'entrevista concedida al programa de Telecinco l'any 2016

Tot i que la Justícia ja l’ha condemnat a cinc anys de presó per un delicte d’estafa, el pare de Nadia continua defensant-se de les acusacions que ha rebut. En una carta dirigida a ‘El Programa de Ana Rosa’, Fernando Blanco assegura que durant una entrevista concedida l’any 2016 no va «enganyar ni Ana Rosa ni el públic».

Es tracta de la segona ocasió que Blanco es posa en contacte amb el programa de Telecinco, després que es fes pública la sentència contra ell. El pare de Nadia afirma en la seva missiva que el seu advocat li ha dit que la presentadora «no el vol veure personalment» perquè considera que la va enganyar. No obstant això, el condemnat insisteix que en cap moment va mentir ni va falsejar la veritat: «L’únic que vaig fer és donar les gràcies per tots els fons rebuts i vaig sol·licitar que em permetessin crear un equip d’investigació a Espanya».  

Acusa Joaquín Prat d'haver manipulat les seves paraules

Fernando Blanco ha insistit que Joaquín Prat va mentir quan va parlar sobre el seu suposat càncer. El condemnat per estafa afirma que el presentador sí que el va veure amb el cabell rapat al seu programa i que negar-ho és «un error a la memòria del senyor Prat». A la missiva continuava relatant que «m’afaitava el cap el 2008 i 2009 quan Nadia s’havia de rapar perquè estudiessin els seus cabells i altres temes mèdics».

El programa, però, ha desmentit la versió donada pel pare de Nadia.  Recorden el fals viatge de Blanco i Nadia a Houston per tractar la malaltia de la nena. Expliquen que també es va inventar algunes intervencions quirúrgiques i el pagament a professionals mèdics per buscar una cura per la seva filla.

Ana Rosa se sent enganyada, i no vol parlar amb el pare de la petita Nadia
Ana Rosa se sent enganyada, i no vol parlar amb el pare de la petita Nadia | El programa de Ana Rosa

 

Nega haver malgastat els diners recaptats

Aquestes últimes acusacions són novament negades per Fernando Blanco, que diu que «mai» ha «viscut dels fons recaptats. «Els números no fallen», insisteix. En aquest sentit, es mostra confiat a poder demostrar que  la comptabilitat de l’associació «no havia estat manipulada».

Fernando Blanco atribueix la seva sentència a un intent de «crucificar-lo» amb falses acusacions, i demana a la Justícia recuperar  la seva «llibertat»  per poder defensar-se i demostrar la seva innocència.