Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jorge Pérez

Alicia Peña, dona de Jorge Pérez, descobreix a la tercera dona en discòrdia

Jorge Pérez té més d'una dona i una amant

Cada vegada que parlem del que va succeir entre Jorge Pérez i Alba Carrillo a la festa de Nadal de la productora Unicorn, ens assabentem de nous successos. De fet, ja no sabem dividir la línia entre la veritat i la mentida. L'únic que ens confirmen els fets són les imatges, en què només tenim un petó entre els dos col·laboradors.

La primera versió del que va passar entre Jorge Pérez i Alba Carrillo

El 26 de novembre va ser quan van anar a la festa tots els treballadors de la productora Unicorn per acomiadar l'any i celebrar el Nadal. Entre aquests convidats hi ha els col·laboradors del programa Ya es mediodía, Alba Carrillo i Jorge Pérez.

Ells dos ja tenien antecedents de flirteig davant de tots els espectadors a la televisió, per la qual cosa seria una cosa completament habitual entre els dos que també ho fessin a la festa.

Amb l'alcohol i l'atracció física que s'haurien tingut des de sempre, motiu pel qual es llençaven la canya—de forma innocent o, no tant com pensaríem—, van tenir l'error d'haver-se besat davant de la resta de convidats.

Petó d'Alba Carrillo i Jorge Pérez
Jorge Pérez i Alba Carrillo es van fer un petó davant de tothom | Mediaset

No era estrany que l'endemà arribessin més d'una desena de vídeos a l'equip de Sálvame, dia en què va començar l'assetjament mediàtic a tots dos i en què van començar els interrogatoris.

La versió de tots dos es confirmava, era molt semblant, però amb una lleugera diferència: Alba Carrillo afirmava que s'havien fet un petó, mentre que Jorge Pérez ho negava. L'exguàrdia civil ho nega perquè havia de mostrar la millor imatge possible tant per al públic com per a la dona amb qui ha casat més d'una dècada.

Imatge de Jorge Pérez.
Jorge Pérez mentiria sobre el que va passar amb Alba Carrillo per salvar el seu matrimoni | Mediaset

Les noves versions afirmen que Jorge Pérez tindria més d'una amant

En passar els dies, s'anava reconstruint la nit amb més detall. Les versions dels dos periodistes sobre els fets van portar noves preguntes en què es van anar descobrint noves dades, mostrant que no van explicar tota la veritat.

S'ha pogut saber per l'hora en què Jorge Pérez se'n va anar de la festa i va arribar a casa seva, que tots dos van haver de continuar amb la seva nit en un altre costat que no va ser pas a la festa. Més tard, Marta López i Alba Carrillo van afirmar que tots dos van mantenir relacions sexuals a casa de Marta López, on va dormir la presentadora.

Però no només tot queda aquí, sinó que ara es diu que Jorge ha estat intentant acostar-se a una altra dona a part d'Alba Carrillo. Aquesta es diu Bea Jarrín, una periodista que està treballant a Cuatro al día.

El guanyador de Supervivientes 2020 també hauria estat coquetejant amb ella a la festa i això hauria molestat Alba Carrillo. Davant d'aquests fets no s'ha pronunciat ningú, només Bea Jarrín, que va negar l'acostament de Jorge Pérez.

Els tertulians del programa Fiesta no van negar els fets, però tampoc van voler afirmar-los per no entrar ells mateixos més en polèmiques, com Marta López. Només va voler contribuir Iván González per dir que els amics de Jorge Pérez en diuen 'el microones', perquè puguem entendre millor quina és l'actitud del càntabre amb les dones.

Alba Carrillo ha decidit no parlar més del tema, ja que aquesta situació li ha causat tanta ansietat que l'han hagut d'ingressar per una crisi.

Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes
Alba Carrillo ha estat ingressada a l'hospital per una crisi d'ansietat | Europa Press

En canvi, el marit d'Alicia Peña no s'ha pronunciat des de les dues primeres entrevistes que li van fer quan el succés encara va ser recent. En aquests moments es troba de vacances amb la seva dona i els seus fills, intentant fer vida normal i fent que res d'això ha passat.

Els dos companys de feina —Alba i Jorge— haurien trencat la seva relació d'amistat, ja que Alicia vol mantenir la seva relació amb el seu marit. Segons sembla, tant Jorge com la seva dona estarien manipulant els tertulians perquè només sigui culpable Alba Carrillo i 'el microones' surti impune.

Fotomuntatge de Jorge Pérez i Alicia Peña
Jorge Pérez i Alicia Peña estarien intentant fer que només Alba Carrillo sigui la culpable de la deslleialtat | CatalunyaDiari

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp