Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas sorprèn amb la notícia d'en Luís Miguel i alimenta els rumors

Paloma Cuevas podria haver donat una pista de la seva relació

Des de fa mesos, el rumor d'una possible relació entre Paloma Cuevas i Luís Miguel estan en boca de tots. Tot i això, sembla que Paloma s'ha cansat de viure envoltada de preguntes, i ha deixat a tots sense paraules amb el seu últim gest, un que ho diu tot.

Recordem que Paloma Cuevas va trencar el matrimoni amb Enrique Ponce fa un temps. Després d'uns mesos de solitud, van començar a circular rumors sobre una possible relació amb el cantant mexicà Luís Miguel.

Junts han viscut moltes coses, ja que són amics des de fa molt de temps. Però sembla que ara han fet un pas més enllà i Paloma Cuevas ho ha volgut deixar clar al seu Instagram.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Coloma coves sempre ha estat molt amiga de Luís Miguel | Xarxes Socials

Paloma Cuevas i Luís Miguel, junts?

De moment, ni els protagonistes ni el seu entorn no han confirmat res directament. El que més sorprèn és que tampoc ho han desmentit, cosa que només fa augmentar les suposicions.

A més, hi ha proves que van passar una setmana junts a una vila de Marbella, i junts també van passar uns dies a Miami. Però ara Paloma Cuevas ha mostrat el gest definitiu al seu Instagram. Ha estat aquest mateix dissabte quan l'ex d'Enrique Ponce ha compartit una imatge celebrant el Nadal i tots ens hem adonat d'una cosa especial.

Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas no s'ha pronunciat | GTRES

S'hi podia apreciar la seva taula decorada amb adorns nadalencs i llesta per celebrar aquestes festes. Però el més sorprenent era la música que acompanyava la imatge: ni més ni menys que 'Blanca Navidad', el gran èxit de Luis Miguel.

D'aquesta manera, sembla que Paloma ha volgut enviar una pista a tothom sobre la relació amb el mexicà. I és que tants mesos caminant sobre aquest tema no ha de ser agradable. Sembla que amb la imatge ha volgut fer el primer pas per confirmar la seva relació.

Ni confirmen ni desmenteixen

De moment, el silenci de Luís Miguel i Paloma Cuevas és absolut. És per això que ens haurem de conformar amb les paraules d'alguna de les amigues de l'empresària com Patricia Cerezo o Genoveva Casanova.

Elles s'han pronunciat diverses vegades sobre el romanç de la seva amiga, no han confirmat res, però tampoc ho han negat. És més, moltes vegades responien acompanyant d'un somriure murri a la seva resposta, cosa que indica un clar vull i no puc per part seva.

Sens dubte, aquest romanç està sent dels més comentats i està guardat amb clau. Qui sap si aquest gest de Paloma Cuevas comenci a desencallar-ho tot i, finalment, puguem confirmar la seva relació al 100%

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp