Primer pla de la princesa Elionor

L'aliment que la princesa Elionor no pot menjar per ordre de la seva mare

Elionor segueix una dieta molt estricta

Fa molt de temps que Elionor s'està preparant per ocupar algun dia el tron. Volen que, quan arribi el moment, reuneixi les condicions adequades per ser la reina perfecta. I això és degut gran part la seva mare.

La reina s'ha centrat en els últims anys en l'educació de les seves filles. Les controla totalment i supervisa qualsevol moviment que fan. Més d'una vegada se l'ha pogut veure corregint alguns gestos o comportaments a les menors.

Ara, està molt preocupada per Elionor, que continua la seva educació a un internat de Gal·les. Ella cursa el primer any de Batxillerat Internacional, on porta una vida molt discreta i allunyada del focus mediàtic. Això és una cosa en què sempre han treballat els seus pares, que intenten treure responsabilitat, de moment, a la princesa.

Si tot va bé, no seria estrany que la infanta Sofia també continués amb els estudis a l'estranger quan finalitzi l'ESO a Espanya. Seguiria així els passos de la princesa, que ha madurat molt durant la seva estada al centre escolar gal·lès.

La reina vol tenir-ho tot sota control pel que fa al futur de les seves filles. Això afectaria fins i tot a l'alimentació. Procura que portin una dieta equilibrada i saludable, on tenen prohibit menjar una sèrie de productes.

Se sap que la dona del rei Felip li encanten les hortalisses i les verdures. De fet, diuen que cada dia les nenes s'han de menjar un plat de vegetals. Al contrari que passa amb moltes joves de la seva edat, la pasta no és una opció a la seva dieta.

Princesa Elionor en un discurs.
Elionor segueix les indicacions de la reina alhora de menjar | Gtres

Elionor només la pot consumir una vegada cada dues setmanes. Però més complicat ho té per prendre uns ous fregits o unes patates, ja que el seu consum es limita a una vegada al mes. És clar que hi ha molt interès a cuidar la salut de les dues joves.

▶️ El rey Felipe sorprendre a todos con una inesperada decisión

Alguns mitjans donen a entendre, a més, que l'alimentació és un altre dels motius pels quals la reina no es porta bé amb la seva sogra. Pel que sembla, l'emèrita exerciria el seu paper d'àvia i més d'una vegada hauria arribat a Zarzuela amb dolços per a les seves netes. Són un producte que tenen totalment prohibit i que no poden menjar per ordres de la seva mare.

Des de molt petites han estat sotmeses a una dieta molt estricta amb la intenció de garantir un creixement saludable. Tot això, malgrat les crítiques que rep Letícia, pensa que és el millor per a elles.

Rara és la vegada que es pugui veure menjant en públic a Elionor i Sofia. Per tant, que ningú esperi trobar-se-les en una hamburgueseria o en una pizzeria. Són petits plaers que no en podran gaudir.

La princesa Elionor i la reina Letícia parlant
Elionor escolta amb atenció a la reina | GTRES

Elionor segueix les ordres de la seva mare

Elionor segueix al peu de la lletra les indicacions de la seva mare. A l'internat de Gal·les tracta de portar una alimentació molt sana malgrat que no té la pressió de la reina. Tot i això, fa tot el possible per seguir les seves recomanacions i en cap moment se salta les normes.

Sap que tornar a Espanya amb algun quilo de més podria provocar que la seva progenitora s'enfadés amb ella. I no hi està disposada.

Tampoc se sap si Elionor fa algun tipus d'esport per mantenir-se en forma o ho confia tot a l'alimentació. A Zarzuela són molt hermètics en aquest sentit, ja que gairebé mai donen molta informació sobre això.

Tant el pare com l'avi han estat dos grans apassionats de la vela. La seva tia Elena s'ha decidit per l'hípica, mentre que el seu cosí Pablo, per l'handbol. D'ella no se'n tenen gaires detalls.