Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Santiago Segura.

María, la dona de Santiago Segura, confirma el secret a veus sobre el seu estat

Santiago Segura ha perdut dos amics en molt poc temps

Santiago Segura s'ha consolidat com a una de les millors figures del cinema del nostre país. I no només per Torrente, les pel·lícules que més èxit han tingut de la seva carrera.

És actor, guionista, productor i director de cinema, fet que li ha permès aprendre dels millors i collir el seu propi èxit. A més, forma part del món de la televisió i col·labora en els programes de més èxit.

Ara es troba immers a El Desafío, el programa presentat per Roberto Leal a Antena 3. Com a jurat del talent show, demostra els seus dots per qualificar les proves físiques dels concursants.

Primer pla de Santiago Segura amb cara de circumstàncies
Santiago Segura s'ha consolidat com un dels millors del cinema del nostre país | Europa Press

Amb el seu humor i carisma ha sabut captivar el teleespectador, que vol veure'l cada divendres nit a la televisió. No obstant això, a la vida de Santiago Segura no tot és color de rosa. De fet, no està travessant el millor moment i els titulars de la premsa així ho demostren.

El mal moment de Santiago Segura

Amb el suport dels seus familiars, entre els quals hi ha la seva dona, María Amaro, està superant un sotrac que li ha arribat de sobte.

Santiago Segura ho feia públic a les seves xarxes socials, on plorava la pèrdua d'un gran amic. Es tracta de Carolo Ruiz, fill de Terele Pávez, amb qui l'actor mantenia una bona relació d'amistat.

Santiago Segura confessava sentir-se abatut i sorprès per la inesperada mort del seu amic. «Aquests cops que et dona la vida amb la mà oberta, amb força, com dient, no estiguis tan tranquil, que això és així».

«I et quedes amb cara de gilipolles. Perquè Carolo era de les persones més amables i dolces amb què un es pot trobar», narrava a les seves xarxes socials.

Santiago Segura, «desolat»

L'actor es va deixar emportar pel dolor i va escriure el sentiment terrible que li ocasionava la pèrdua del seu gran amic. «No ens hem pogut acomiadar Carolo, te n'has anat totalment brusca i inesperada. Deixes desolació entre els teus amics perquè et feies estimar», escrivia.

Santiago acabava el seu escrit amb paraules dedicades a Terele Pávez, amb qui també mantenia una estreta relació d'amistat. «Ara ja estaràs amb la teva mare, penso, per donar una mica de poesia a una situació depriment. Per no estar totalment enfonsat amb un esdeveniment tan dramàtic com sense sentit. DEP», concloïa.

María Amaro, el gran suport de Santiago Segura

Després d'aquest cop, Santiago Segura s'ha refugiat en els familiars i amics, però sens dubte, el seu gran suport és María Amaro, la seva dona. Estan junts des de fa dues dècades i tenen dues filles en comú. Es van conèixer durant el primer rodatge de Torrente i des de llavors la parella no s'ha separat.

María Amaro sempre s'ha mantingut en un segon pla, al marge de la professió del seu marit. Ella també es dedica al món del cinema i la televisió, encara que darrere de les càmeres.

María Amaro, la dona de Santiago Segura
María Amaro, la dona de Santiago Segura | GTRES

És maquilladora i segueix apassionada de la seva professió des que va començar a treballar amb 19 anys. Al costat de Santiago Segura i les seves dues filles viu a Madrid, al centre. Gran Via és casa seva i malgrat la professió de Santiago Segura, la parella passeja habitualment pels carrers de la capital.

Santiago Segura plora una altra pèrdua

Malgrat que no és gaire habitual que Santiago Segura mostri els seus sentiments, fa una setmana plorava a les seves xarxes socials una altra pèrdua. Deia adeu a Silvia Gambino, de 57 anys, que moria per culpa d'un càncer. Santiago Segura es va emocionar i no va dubtar a reconèixer la bona professional que era l'actriu.

Muntatge Silvia Gambiano i Santiago Segura
Silvia Gambino i Santiago Segura van treballar junts a la producció d'una de les pel·lícules de la saga 'Torrente' | Catalunya Diari

«Estava preparant una funció de teatre de protagonista quan li van diagnosticar el càncer pocs dies després de l'estrena, que va haver de suspendre. Pensava que l'havia superat. Ha tingut molt mala sort, és una notícia molt trista», escrivia.