Diego Arrabal

L'incident que obliga Diego Arrabal a confirmar la fi del matrimoni

Diego Arrabal sorprèn l'audiència amb la seva revelació sobre la parella més mediàtica del 2022

Diego Arrabal, paparazzi i col·laborador del programa Viva la vida, és un dels periodistes que té més informació del món del cor.

Diego Arrabal sempre treu a la llum els secrets dels famosos més importants del moment. En els últims dies, ho ha demostrat encara més després de les informacions revelades sobre una de les parelles més mediàtiques d'Espanya.

Diego Arrabal en un plató de televisió
Diego Arrabal sap la realitat de la parella | Telecinco

Diego Arrabal tenia una informació de pes que suposaria un terratrèmol en una de les famílies que més notícies està donant el 2022. El col·laborador de Telecinco ha posat sobre la taula el problema que travessa en aquests moments la parella formada per Ortega Cano i la dissenyadora Ana María Aldón.

Diego Arrabal preveu el final més aviat que tard

La parella continua donant de què parlar des que Ana María va explicar que tenia problemes amb el seu matrimoni en una de les seves intervencions al programa que presenta Emma García.

«Estan a un pas i mig d'una separació», ha dit el paparazzi a Viva la vida, programa en què treballa de tertulià.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Diego Arrabal sap que Ana María Aldón i José Ortega Cano estan travessant una greu crisi | CatalunyaDiari

Diego Arrabal ha estat clar i ha donat el motiu pel qual el matrimoni està en crisi i està a un pas de trencar-se de manera definitiva. Segons el periodista, hi ha persones que no estan deixant que Ortega Cano i Ana María Aldón siguin felices, i el problema no sembla que es vagi a solucionar per a desgràcia del matrimoni.

«Espanya, des de dissabte passat, es va quedar sorpresa per les paraules d'Ana María, però nosaltres no i ella no està explicant ni la meitat. Ara, que no ho expliqui ella no significa que això no surti a la llum perquè hi ha persones que potser sí que li posen nom i cognoms a les coses. Sempre hi ha molta gent, són matrimonis com compartits, de moltíssimes persones», explicava el col·laborador andalús.

Diego Arrabal posa el focus a l'entorn familiar

Després d'explicar com està la situació del fràgil matrimoni entre el torero i la dissenyadora, gran part dels col·laboradors presents al plató han donat suport a Arrabal.

Una de les que ha estat d'acord amb Diego Arrabal ha estat Isabel Rábago. La periodista madrilenya veu possible que Ana María hagi esclatat uns dies abans, denunciant que algú està dificultant la felicitat del matrimoni.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón podrien tenir els dies comptats | GTRES

«Ella va insistir molt que el matrimoni era de tots dos, cosa que confirma les paraules de Diego Arrabal», explicava Isabel.

Això sí, Diego Arrabal s'ha vist sorprès en directe pel que ha revelat un dels seus companys de programa. Ha decidit intervenir per donar informació clau d'aquest conflicte. Parlem de José Antonio Avilés, que tenia una exclusiva que deixaria les coses encara més clares en relació amb el futur d'aquest matrimoni.

«Hi va haver un canvi de guió que ho va canviar tot»

I és que Diego Arrabal al·lucinava amb la notícia que donava José Antonio Avilés. Aquest donava a entendre que la ruptura d'Ortega i Ana María era qüestió de temps i seria molt complicat que la situació se solucionés.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón està patint en veure com el seu matrimoni es trenca | Telecinco

«És tan forta l'actitud que va prendre Ortega ahir a les 11 h de la nit, hi va haver un canvi de guió que ho va canviar tot», explicava Avilés a Viva la vida. Ha dit que el matrimoni està a punt de trencar-se, encara que Ana María no expliqués fa dies la gravetat de l'assumpte.

Els col·laboradors del programa saben que el matrimoni no avança com caldria. I fa temps que han sorgit alguns problemes que poden provocar la fi de la relació.

Segons les paraules de José Antonio Avilés, tots dos haurien tingut una discussió que no ha fet més que agreujar el problema que arrossegaven des de fa un temps.