Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Ànima Bollo somrient fent-se una foto amb el mòbil i la panxa descoberta i un emoji suant

Alma dona un gran ensurt a la seva mare, Raquel Bollo, en ple embaràs: què ha passat

Alma Bollo ha patit un accident de cotxe en ple embaràs que l'ha portat a l'hospital

Alma Bollo s'ha emportat un nou ensurt en ple embaràs, i és que la noia ha patit un accident de cotxe. Del que no hi ha dubte, és que Bollo està portant un embaràs força complicat, ja que no és la primera vegada que acaba a l'hospital.

Segons ha compartit la filla de Raquel Bollo, ha hagut d'acudir a urgències força aclaparada i preocupada pel seu nadó. I és que ha passat temps allunyada de les xarxes socials, ja que ha procurat centrar-se en la salut.

A més, també està bolcada en els preparatius del baby shower per al seu fill Miguel, a qui donarà a llum en poques setmanes. Alma, que ja està de vuit mesos, sembla que no guanya per a disgustos.

Una dona amb ulleres i una samarreta sense mànigues blanca està mirant cap a un costat.
Alma Bollo pateix un ensurt en ple embaràs | @almacbcortes, Redes sociales

"No m'he passat per aquí perquè el dia no s'ha acabat de la millor manera", s'ha sincerat amb els seus seguidors.

"Vaig tenir un contratemps amb el cotxe, però, gràcies a Déu, tot està bé. Per això vaig estar més desapareguda a la segona part de la tarda", ha volgut excusar-se públicament.

De la mateixa manera, assegura que ja s'ha posat a les mans dels metges i que li han confirmat que tot està bé.

Alma Bollo s'emporta un gran ensurt amb el cotxe en ple embaràs

"Vam anar a l'hospital, vam revisar i tot bé", ha revelat llançant un missatge força tranquil·litzador. El petit Miguel es convertirà en el segon fill per a Alma Bollo, que ja té una nena d'una relació anterior.

Lamentablement per a Alma, aquest no és el primer ensurt que es porta durant el seu segon embaràs. I és que ella mateixa confessava que ho estava passant realment malament. "Els primers mesos han estat terribles", es lamentava sobre això.

"Vaig començar a tenir contraccions, estàvem rient-nos al saló", explicava a les seves xarxes socials. Tot i que al principi va intentar no alarmar-se ni donar-li gaire importància, Ànima temia que pogués tractar-se d'un part prematur.

Primer pla de Raquel Bollo plorant amb una mà a la cara contenint les llàgrimes
Raquel Bollo s'emporta un nou disgust amb la seva filla | Europa Press

"Vaig estar 40 minuts així ia l'estona me'n vaig anar a la cambra i seguien, i vaig dir, 'no pot ser'", compartia a principis de maig.

Finalment, tot quedava en un simple ensurt, ja que es tractava d'unes "contraccions perfectament normals que tenen lloc perquè l'úter s'està preparant per donar a llum".

Allà, la mateixa Alma Bollo destacava que havia viscut dos embarassos completament diferents, ja que amb Jimena no va passar per aquest complicat procés. Alguna cosa, davant del que ha comptat en tot moment amb el suport de la seva mare, Raquel Bollo.