Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home amb camisa rosa parla en un programa de televisió, mentre en un cercle al costat es mostra una imatge d?una parella amb un cor trencat.

Antonio Montero apunta un detall clau sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi

Antonio Montero s'ha pronunciat sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi a María José Suárez

Antonio Montero s'ha pronunciat obertament sobre la infidelitat d' Álvaro Muñoz Escassi a María José Suárez. I és que, segons sembla, la model agafava la seva ex gràcies a un detall peculiar.

Ni més ni menys que un abric, que feia servir com a excusa per amagar la seva suposada amant i que el delatava.

Segons Antonio Montero, això no és cap sorpresa, ja que María José Suárez n'hauria d'haver sospitat des del principi de la seva relació . I és que Escassi tindria un llarg historial de deslleialtats.

Dies abans que marxessin al polèmic creuer, tot indica que Escassi tenia programat un viatge a Bilbao.

Home amb camisa rosa parlant a un programa de televisió amb fons blau.
Antonio Montero es pronuncia sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi | Telecinco

Cosa que va fer saltar les alarmes de la model, ja que no s'acabava de creure que Álvaro anés camí a l'aeroport.

Just per això, decideix fer-li una videotrucada, i s'adona que és a casa. Tot i això, ell li posa l'excusa que s'ha deixat un abric i que havia tornat a recollir-lo.

És aquest peculiar detall el que porta Suárez a desconfiar per complet de la seva parella. I, per arreglar les coses, ell es planta al creuer disposat a recuperar-la.

Antonio Montero apunta un detall clau sobre la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi

Dies després, María José rep un correu electrònic que acaba de dinamitar la relació. Un missatge en què tornen a fer referència al famós abric. "Vols saber qui és l'abric?", li escriuen.

Alguna cosa, davant del que la model s'adona que l'abric de Bilbao no és res més que una excusa, i que aquella nit Escassi va estar amb una altra noia.

I, segons sembla, aquesta persona decideix posar-se en contacte amb María José Suárez perquè Escassi li devia certs diners.

María José Suárez amb un vestit negre agafada del braç d'Álvaro Muñoz Escassi amb un vestit negre
Álvaro Muñoz Escassi i María José Suárez segueixen estant el punt de mira | GTRES

Segons Antonio Montero, la referència a l'abric és clau perquè la model s'adonés que el que li estaven explicant era completament cert. Cosa que la porta a filar una cosa amb una altra, i al final s'adona que aquest viatge a Bilbao no era res més que una excusa.

"Un detall clau és que aquest abric era a la casa que ells comparteixen", ha assenyalat Montero. És a dir, que la infidelitat va poder tenir lloc a la mateixa casa de María José Suárez, cosa que afegeix encara més tensió al conflicte.

Del que no hi ha dubte, és que María José Suárez no vol saber res més del seu ex, i així ho ha manifestat públicament.