Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i Marta Riesco amb cares serioses

Les paraules de Marta Riesco que Antonio David Flores no aconsegueix treure's del cap

Després de trencar la seva relació, Marta Riesco ha dedicat diverses vegades dures paraules a Antonio David Flores

Després d'un any allunyada dels mitjans de comunicació, el 6 de juny passat, Marta Riesco va tornar a les nostres vides amb magnificència. I ho va fer de la mà del programa Ni que fuéramos.

Aquell dia, la comunicadora va parlar, entre moltes altres coses, de la seva sortida de la “cadena del davant”. Tot i això, el que més va cridar l'atenció va ser el seu testimoni sobre la seva complicada història d'amor amb Antonio David Flores. Paraules que no para de ressonar al cap del youtuber.

Antonio David Flores amb auriculars i samarreta negra en una videotrucada al costat de Marta Riesco amb vestit platejat brillant posant davant d'un fons decorat.
Antonio David Flores, molt afectat per les paraules que li ha dedicat Marta Riesco | catalunyadiari.com, YouTube, Antonio David Flores, Europa Press

Durant les més de tres hores que va durar l'enregistrament de la seva entrevista, Marta Riesco va compartir amb tota l'audiència del format que havia patit molt amb aquesta relació.

Tot i això, durant tot aquest temps, la periodista també s'ha pronunciat sobre aquest tema en xarxes socials. "Estava molt equivocada amb ell i això em va fer adonar que no havia d'estar trist per ell", va relatar a les seves històries d'Instagram.

Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós
Marta Riesco assegura que li va costar obrir els ulls amb Antonio David Flores | @marta.riesco, Instagram

A més, l'ex d'Antonio David Flores no va tenir objeccions a assegurar que, “quan estàs enamorada, no escoltes les coses que no vols escoltar”. “Però un dia comences a adonar-te de coses que no volies veure”, va afegir tot seguit.

Segons Marta Riesco, en aquell moment es va adonar “que la persona de qui m'havia enamorat no era allà en el pitjor moment”. “T'adones que tu estaves equivocada i la resta no”, va lamentar la periodista.

Marta Riesco va tornar a tirar per terra la imatge pública d'Antonio David Flores

A més de deixar al descobert la decepció que sent cap a Antonio David Flores, Marta Riesco va assegurar a Ni que fuéramos que és “el pitjor que li ha passat a la vida”. I és que, a conseqüència de la seva polèmica relació sentimental, la periodista va perdre el que més volia: la feina a la televisió.

“Ha estat el pitjor que m'ha passat a la vida… Tant de bo mai no ens haguéssim creuat. Crec que ja he pagat un preu molt alt per aquesta relació i necessito que la gent també passi pàgina”.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores quan eren parella
Marta Riesco assegura que Antonio David és el pitjor que li ha passat a la vida | Europa Press

Unes paraules que, a jutjar per la seva duresa, no li han hagut d'asseure gens bé Antonio David Flores. I prova d'això, ha estat l'evident canvi d'actitud que ha mostrat als seus directes a YouTube.

Fins ara, l'ex de Marta Riesco sempre feia broma amb els seus moderadors sobre alguns dels temes relacionats amb ell i la seva família. Tot i això, en les seves últimes intervencions, és més que evident que no està passant per un dels seus millors moments. Senyal que no pot treure aquestes dures declaracions de la seva ment.

Captura de Marta Riesco com a entrevistada de Ni que fuéramos a Ten
Marta Riesco va demanar perdó a Rocío Carrasco | Canal Quickie

A més, no hi ha cap dubte que les paraules de perdó que li va dedicar la seva ex a Rocío Carrasco també han aconseguit fer efecte en Antonio David Flores. Durant la seva entrevista, la comunicadora no va tenir cap problema a entonar el 'mea culpa'.

“Hi ha coses que m'han passat i ara hi empatitzo. Vull demanar disculpes per no haver-ho fet abans, estava tan encegada que no creia el que estava passant[…]Crec que el seu dolor és real. Respecto el seu relat i la seva relació amb ell me la crec perquè m'han passat coses”.