Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cristina Pedroche amb els cabells solts i Dabiz Muñoz amb una camisa de quadres rient

Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche prenen una dràstica decisió per augmentar la seva riquesa

El famós cuiner ha decidit incrementar el preu del seu menú a DiverXo per així ampliar la seva franquícia culinària

Dabiz Muñoz, juntament amb la seva dona Cristina Pedroche, han pres una decisió que segurament donarà molt de què parlar al món gastronòmic. El famós cuiner ha canviat el preu del menú del seu aclamat restaurant DiverXO, augmentant-lo en un 23,28%.

Dabiz Muñoz incrementa en gairebé 100 euros el preu del menú

A partir d'ara, els que vulguin gaudir de les creacions culinàries de Muñoz hauran de desemborsar 450 euros, en comparació dels 365 euros anteriors. Aquesta decisió situa DiverXO com el restaurant més car d'Espanya amb tres estrelles Michelin.

Aquest increment col·loca DiverXO en una lliga a part respecte a 14 sales triestrellades més a Espanya reconegudes per la guia Michelin. Mentre els preus d'aquests restaurants oscil·len entre els 160 i els 395 euros, DiverXO és l'únic que ha superat la barrera dels 400 euros . Consolidant així la seva exclusivitat i prestigi.

Captura de '100% Únics' amb un primer pla de Dabiz Muñoz parlant el 17 de juny de 2024
Dabiz Muñoz es converteix en el propietari del restaurant més car d'Espanya | Mediaset

Aquest augment en els preus serà efectiu per a les reserves fetes a partir del setembre d'aquest any. Les reserves actuals no es veuran afectades, brindant un alleugeriment temporal als clients que ja havien planificat la seva visita.

Aquestes han estat les declaracions del famós cuiner

La notícia d'aquest ajustament arriba poc després que Dabiz Muñoz anunciés un canvi significatiu als plans d'expansió.

A començaments d'any, Muñoz havia revelat una ambiciosa inversió de 14 milions d'euros per obrir una nova seu de DiverXO a La Finca. Situada en una exclusiva urbanització a Pozuelo de Alarcón, Madrid. Tot i això, fa pocs dies, el cuiner va decidir fer marxa enrere a aquest projecte.

Un anunci que Muñoz va fer al seu perfil d'Instagram, on compta amb 1,4 milions de seguidors. " Com sabeu, feia molt temps que treballàvem al nou DiverXO amb dosis il·limitades d'il·lusió i invertint enorme quantitat d'esforços i recursos", va escriure.

Captura de '100% Únics' amb Dabiz Muñoz parlant mirant cap amunt, amb les mans obertes i un jersei de colors el 17 de juny de 2024
Dabiz Muñoz dóna un comunicat a Instagram | Mediaset

"Avui volia compartir-vos que després de meditar-ho a consciència, he decidit no continuar amb el projecte que havíem anunciat, una decisió difícil, però necessària", va aclarir Muñoz.

Aquest revés als plans d'expansió no ha minvat l'ambició del cuiner. " El nou DiverXO ha de ser icònic, únic, trencador, oníric, transgressor i sense lligams, lliure creativament i sense límits, i només així pot existir ", ha afegit.

Muñoz també va subratllar que ja estan treballant en noves opcions per fer realitat el seu somni. " Encara que sé que és un somni difícil, tinc la confiança que ho aconseguirem. Ara més que mai, el millor encara ha d'arribar, encara no hem mostrat la nostra millor versió! "

La parella mediàtica esdevé així els amos d'un restaurant únic a Espanya

Aquesta nova jugada de Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche per augmentar la seva riquesa reforça l'exclusivitat de DiverXO . A més, subratlla la demanda i l'estima per experiències culinàries úniques i sofisticades.

En un mercat on l'excel·lència i la innovació són clau, DiverXO continua destacant-se com a referent indiscutible de la gastronomia mundial. Marcant així tendències i desafiant els límits de la creativitat i l'exclusivitat a la cuina.