Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona i un home posen davant un fons fosc amb un dibuix duna bossa de diners entre ells.

Miriam Saavedra destapa quant costava l'anell de comanda que li va regalar Carlos Lozano

Miriam Saavedra ha concedit una entrevista on no ha deixat cap clau solt sobre com és Carlos Lozano de veritat

Miriam Saavedra, la coneguda noia reality, ha revelat detalls sorprenents sobre la seva passada relació amb el presentador espanyol Carlos Lozano. Ha estat durant la seva recent aparició al programa "Querido Hater" d'Uy Albert. Entre ells la decepció que es va emportar en assabentar-se que el seu anell de demanada costava amb prou feines "300 euros".

En una entrevista que va deixar molts bocabadats, Miriam va compartir aspectes íntims i desconeguts del seu romanç. On ha destacat el tractament que va rebre tant de Carles com del seu entorn més proper.

Miriam Saavedra volia tenir fills amb Carlos Lozano

"Jo volia tot amb aquest home, volia casar-me, tenir fills i viure fins a morir junts", va confessar Miriam. La influencer ha deixat clar que les seves intencions amb Carlos Lozano eren sinceres i compromeses.

Tot i això, la seva relació es va veure entelada per les crítiques i judicis tant del públic com de l'entorn familiar del presentador. Segons Miriam, la van jutjar injustament d'interessada per la fama i la fortuna de Carlos, cosa que va desmentir rotundament.

Dues persones assegudes en un set d'enregistrament amb llums de neó i decoració moderna, una en un sofà blau i l'altra en una cadira negra, amb un rètol que diu
Miriam Saavedra dóna una sorprenent entrevista a “Querido Hater” | @querido_hater, YouTube

"M'han acusat de ser una caçafortunes, però res més allunyat de la realitat. Jo m'he hagut de buscar la vida per mi sola perquè Carlos mai em va ajudar a la meva vida a Espanya", va explicar amb fermesa.

Miriam va detallar que, malgrat les expectatives que molts poguessin tenir, el Carles no li va proporcionar cap assistència pràctica durant el seu temps junts.

La peruana confessa que té la nacionalitat gràcies a Telecinco

"Ni tan sols em va ajudar a obtenir els papers per viure a Espanya. Ell em va dir 'Busca't la vida'. Va ser gràcies a Telecinco que tinc la nacionalitat, ja que van ser ells els que em van portar del Perú", va afirmar.

Agraint així a la cadena televisiva pel suport rebut.

Les dificultats no només van venir de part de Carlos, sinó també de la seva exdona, Mónica Hoyos, i la filla que tots dos tenen en comú.

Mónica Hoyos somrient amb una jaqueta verda i una armilla grisa
Mónica Hoyos mai va posar fàcil la relació entre Carlos i Miriam | Europa Press

Miriam va confessar que totes dues van carregar en contra de la seva relació, afegint més tensió i complicacions a la seva vida amorosa." Sempre hi va haver resistència i atacs per part de la seva exdona i la seva filla. Mai vaig tenir el seu suport", va assenyalar.

La influencer confessa allò que realment pensa del presentador

Un dels moments més cridaners de l'entrevista va ser quan la Miriam va abordar el tema de l'anell de compromís que el Carlos li va regalar." Carles sempre va ser garrepa", va comentar abans de revelar que l'anell que li va donar tenia un valor de només 300 euros.

Va comparar aquest anell amb què li va regalar un exnòvio posterior, valorat en 60 mil euros. "L'anell de Carlos era de molt baix pressupost en comparació del següent que em van donar. Un pedrusco de 60 mil euros", va dir amb desil·lusió.

Segons ella, la manca d'esforç econòmic de Carles a l'hora de demanar-li la mà va ser una gran decepció. "Quina decepció", va confessar que va pensar en veure l'anell, tenint en compte que Carlos tenia els mitjans per permetre's una mica més significatiu.

Captura de Carlos Lozano enfadat com a convidat de De Divendres a Telecinco
Les darreres declaracions de Miriam Saavedra sobre Carlos Lozano | Mediaset

Finalment, Miriam va expressar els seus sentiments sobre el caràcter i futur de Carlos Lozano. "Carles és un home que ha d'estar sol fins a la fi de la seva vida", va afirmar contundent. Suggerint que el seu comportament i actitud van ser factors decisius en la ruptura de la relació.