Primer pla d'Alma Bollo amb cara somrient

Alma Bollo rep una bona notícia després del seu problema de salut

Tot i haver passat una època dura, ara Alma Bollo té un motiu de pes per tornar a somriure

Alma Bollo ja pot dir fort i clar que per fi ha pogut veure la llum al final del túnel. I és que, després de passar uns dies summament durs a causa del seu últim sotrac de salut, la noia ja ha recuperat el somriure per l'excel·lent notícia que acaba de rebre.

És una notícia que està relacionada amb el seu futur professional i que li ha fet molta il·lusió.

Alma Bollo, il·lusionada pel seu futur després del sotrac de salut

Fa només uns dies, Alma Bollo va comunicar a les seves xarxes socials que havia anat a l'hospital a causa d'un fort malestar que estava patint a les orelles. La germana de Manuel Cortés va explicar que fins i tot estava patint episodis de febre i de marejos.

Hores més tard, la mateixa Alma Bollo va explicar als seus més de 220 mil seguidors d'Instagram que li havien diagnosticat «una otitis bilateral, a les dues orelles».

Primer pla d'Alma Bollo a la Fira d'Abril 2022
Alma Bollo no ha passat per una bona època | GTRES

Això sí, malgrat això, ara, Alma Bollo té un motiu de pes per tornar a somriure. I és que, tal com ella mateixa ha anunciat a Instagram, ja ha aconseguit arreglar els seus papers per entrar a una nova universitat.

«Estan passant moltes coses bones, com per exemple que ja he aconseguit lliurar els papers de la universitat, m'han enviat el certificat de notes i per fi em podré matricular a la nova uni. Així que estic molt contenta», va explicar molt emocionada.

Storie de Alma Bollo, feliç, explicant que s'ha pogut matricular en una nova universitat per continuar amb els seus estudis
Alma Bollo està molt il·lusionada per haver-se matriculat a una altra universitat | Instagram, @almacbcortes

Recordem que fa uns anys Alma Bollo va començar un grau en Dret, ja que un dels seus desitjos més grans és arribar a convertir-se en jurista.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A causa de la seva participació a 'Supervivientes 2023', Alma Bollo no va tenir més remei que pausar els seus estudis. Ara, després del seu pas per Hondures, l'andalusa s'ha matriculat en una nova universitat, abans era a la de Sevilla, per cursar les assignatures que li queden pendents.

L'historial de salut d'Alma Bollo

Tot i que ja no hi ha res a témer respecte al seu benestar, la veritat és que Alma Bollo haurà de continuar anant amb peus de plom per no tornar a patir cap altre problema de salut. I és que, des del començament del 2023, la seva otitis no ha estat l'únic problema de salut que ha patit.

És més, des que va sortir de 'Supervivientes 2023' , n'ha patit un altre molt més complex. Tot just tornar a Espanya, la jove va confessar que li havien detectat colon irritable, motiu pel qual no es va aprimar tant al concurs, igual que els seus companys.